ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Έρχεται στον Ολυμπιακό ο Γκριν

Μία ανάσα από τον Ολυμπιακό βρίσκεται, πλέον, ο Έρικ Γκριν.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Έρχεται στον Ολυμπιακό ο Γκριν

Όπως έγραψε το Contra.gr και ο Σωτήρης Γεωργίου, ο Έρικ Γκριν είναι μία ανάσα πλέον από τον Ολυμπιακό, κάτι που επιβεβαιώσε, μέσω του Sport24 Radio και ο Παντελής Διαμαντόπουλος.

Όπως ήταν γνωστό, ο 25χρονος (9/5/1991) Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος στο τέλος της σεζόν αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με την φανέλα των Γιούτα Τζαζ, ήταν ο νούμερο "1" στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στο "1-2" και αυτός που θα πλαισιώσει τον Βασίλη Σπανούλη.

Πλέον, απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του, αφού ο παίκτης έχει πειστεί από αυτά που άκουσε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για το ρόλο που έχει στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε τα χρήματά του στο 1 εκ. ευρώ για να τον κλείσει. Ο αθλητής αποφάσισε να γυρίσει στην Ευρώπη και αναζητούσε μία ομάδα για να εκτοξεύσει την αξία του. Όπως όλα δείχνουν, αυτή θα είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Έρικ Γκριν έδειξε από την χρονιά του στην Σιένα πως θα μπορούσε να μείνει στην γηραιά ήπειρο και να είναι μία περίπτωση Λάνγκντον. Στην Ευρώπη έπαιζε πιο πολύ στο "2", για το ΝΒΑ είναι "1" και κάπου εκεί χάνεται λίγο. Σκοράρει με σουτ στατικό ή από ντρίπλα, είναι γρήγορος και έχει καλά τελειώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Γκριν

News 24/7

24MEDIA NETWORK