Έστειλε μήνυμα για... Final-4 ο Γιαννακόπουλος

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια της σεζόν, στέλνοντας μήνυμα για το Final-4 της Κωνσταντινούπολης.

Έστειλε μήνυμα για... Final-4 ο Γιαννακόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Έχουμε πολύ καλό κλίμα, αν και θα ήταν καλύτερα να είχαμε κερδίσει την Παρασκευή, ωστόσο πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε μέσα σε αυτούς και μπορούμε να τους πετύχουμε όλους και να φτάσουμε στο Final 4.

Το έχετε όλοι στις καρδιές σας και πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε εκεί" τόνισε στην ομιλία του ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα σε εστιατόριο των βορείων προαστίων, για να συμπληρώσει:

Έστειλε μήνυμα για... Final-4 ο Γιαννακόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Εύχομαι καλή χρονιά, ευτυχισμένο το 2017, με υγεία και επιτυχίες σε εσάς και τις οικογένειές σας, καλή σταδιοδρομία στα παιδιά σας και να έχουμε οικογενειακή ατμόσφαιρα στην ομάδα. Ευτυχισμένο το 2017".

Όσον αφορά στους τρεις τυχερούς στους οποίους έπεσε το φλουρί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, αυτοί ήταν οι Γιάννης Μπουρούσης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος καθώς και ο άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Ινίγο Θορθάνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK