Έστειλε μήνυμα για την Εθνική ο Giannis

Είδηση για την Εθνική Ελλάδας έβγαλαν οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά το παιχνίδι με τους Νετς, στο οποίο ο "Greek Freak" έδωσε νέο σόου και ανάγκασε τον Τζέισον Κιντ να τοποθετήσει το όνομά του δίπλα σε αυτά των Τζόρνταν, Κόμπε και ΛεΜπρόν.

Έστειλε μήνυμα για την Εθνική ο Giannis

Το ερώτημα πριν από κάθε μεγάλη μπασκετική διοργάνωση τα τελευταία 2 χρόνια, είναι το αν και κατά πόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι διαθέσιμος για την Εθνική, με αφορμή τον δικαιολογημένο φόβο των Μπακς για το "διαμάντι" που έχουν την τιμή να κατέχουν. Ενόψει του επόμενου Ευρωμπάσκετ που κάνει τζάμπολ στις 31 Αυγούστου 2017, το ερώτημα σχετικά με τη διαθεσιμότητα του "Greek Freak" γίνεται και πάλι επίκαιρο.

Ο 21χρονος σούπερ σταρ του Μιλγουόκι όμως, φαίνεται πως αποκάλυψε τα μελλούμενα σχετικά με τη συμμετοχή του στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τους Νετς, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας διεθνής ρωτήθηκε για την πρόσκληση που έχει δεχτεί για να μεταβεί στη Γερμανία και να προπονηθεί με τον Ντιρκ Νοβίτσκι το ερχόμενο καλοκαίρι και από τα όσα απάντησε, προέκυψε ότι υπολογίζει τη συμμετοχή του στην Εθνική.

"Η Γερμανία δεν είναι μακριά από την Ελλάδα. Ο Νοβίτσκι μου πρότεινε, αν μπορώ, να έρθει όπου κι αν είμαι ή να επισκεφτώ εγώ τη Γερμανία και να δουλέψουμε μαζί. Είναι μια πολύ ωραία πρόσκληση. Ας ελπίσουμε ότι με βάση το πρόγραμμά μου με την Εθνική και τους Μπακς το καλοκαίρι, θα έχω την ευκαιρία να κάνω το ταξίδι εκεί", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Τα λόγια του αυτά, μόνο ως μελωδία θα ηχούν στα αυτιά του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού (όποιος κι αν είναι αυτός).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Έγραψε" η ατάκα του Κιντ μετά το νέο σόου του Αντετοκούνμπο
Μια ομάδα μόνος του ο Αντετοκούνμπο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK