Εταιρεία πορνό καταγγέλλει σταρ του NBA

Περίεργες ειδήσεις στο χώρο του αθλητισμού και ειδικά στον φανταστικό κόσμο του NBA έχουμε ακούσει πολλές κατά καιρούς. Το να ζητάει αποζημίωση εταιρεία πορνό από σταρ της αμερικανικής λίγκας όμως, είναι κάτι που δεν ακούς συχνά.

Miami Heat head coach Erik Spoelstra, third from left, talks with Luol Deng, second from left, Goran Dragic (7) and Chris Bosh, third from right, during the second half of an NBA basketball game against the New York Knicks, Wednesday, Jan. 6, 2016, in Miami. The Knicks defeated the Heat 98-90. (AP Photo/Lynne Sladky)
Miami Heat head coach Erik Spoelstra, third from left, talks with Luol Deng, second from left, Goran Dragic (7) and Chris Bosh, third from right, during the second half of an NBA basketball game against the New York Knicks, Wednesday, Jan. 6, 2016, in Miami. The Knicks defeated the Heat 98-90. (AP Photo/Lynne Sladky) AP

Ο λόγος για τον Κρις Μπος τον σταρ των Μαϊάμι Χιτ! Ο σούπερ σταρ παρ' ότι είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας του Πατ Ράιλι, δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου από τον Φεβρουάριο του 2016, αλλά αυτή τη φορά μοιάζει... μπλεγμένος για εξωαγωνιστικό λόγο!

Συγκεκριμένα, οι Μπρίχαμ και Κολέτ Φίλντ τον κατηγορούν και ζητούν αποζημίωση 92.000 δολαρίων. Ποιοι είναι αυτοί; Οι ιδιοκτήτες μιας πορνό εταιρείας παραγωγής ονομαζόμενη "X- art"!

Για να πάρουμε την ιστορία από την αρχή, ο σέντερ των Χιτ μαζί με τη γυναίκα του, Αντριάν δάνεισαν την εντυπωσιακή τους βίλα στην εταιρεία για να γυρίσουν σκηνές για τη νέα ταινία που ετοιμάζουν, έναντι του ποσού των 138.000 δολαρίων.

Παρόλα αυτά, οι παραγωγοί δεν βρήκαν τις αναμενόμενες συνθήκες στην έπαυλη Μπος, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ τη βρήκαν γεμάτη σε σκουπίδια, ποντίκια και ακαθαρσίες, με συνέπεια οι Φιλντ να ζητάνε πίσω ένα ποσό ως αποζημίωση.

Ο Μπος μπορεί να έχει πάνω από ένα χρόνο να αγωνιστεί, αλλά μας απασχολεί με τα εξωαγωνιστικά καμώματά του.

Photo credits: AP Photo/Lynne Sladky

News 24/7

24MEDIA NETWORK