ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτοιμη για τη “μάχη” η ΑΕΛ

Με θετική σκέψη, αισιοδοξία και το σημαντικότερο χωρίς προβλήματα θα ταξιδέψει την Παρασκευή στην Αθήνα η ΑΕΛ.

Έτοιμη για τη “μάχη” η ΑΕΛ
Ουσιαστικά η προετοιμασία των “βυσσινί” για το παιχνίδι με το Αιγάλεω ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (την Παρασκευή θα γίνει μια χαλαρή προπόνηση) και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εξαιρουμένου του μόνιμα τραυματία Φάνη Παπακώστα.



Ο “Τίγρης” δεν θεωρεί πως το αποτέλεσμα του σαββατιάτικου αγώνα θα κρίνει τα πάντα σχετικά με την παραμονή στην κατηγορία γι’ αυτό και στο μυαλό του, ως δεύτερη επιδίωξη μετά το διπλό, είναι μια ήττα με τη μικρότερη δυνατή διαφορά, η οποία θα καλυφθεί στο δεύτερο γύρο.



* Κοινοτικός πλέι μέικερ θα αποκτηθεί εφόσον βρεθεί κάτι πραγματικά αξιόλογο. Δεν υπάρχει λόγος να ξοδευτούν χρήματα για έναν παίκτη περιορισμένων δυνατοτήτων, ο οποίος θα έρθει απλώς για να… ανακοινωθεί μια μεταγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ