Έτοιμο το τιμ της Εθνικής

Όλα είναι έτοιμα για την ανακοίνωση του Φώτη Κατσικάρη ως πρώτου προπονητή της εθνικής μας ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός, όπως έγραψε το Contra.gr, βρίσκεται στην Αθήνα και ξεκίνησε τις τελικές διαπραγματεύσεις με την ομοσπονδία έχοντας πάρει όλα τα εχέγγυα που επιθυμούσε.

Έτοιμο το τιμ της Εθνικής

Το βασικότερο κομμάτι αφορούσε στους βοηθούς όπου οι παλιοί συνεργάτες του στην ΑΕΚ, Δημήτρης Πρίφτης και Θανάσης Σκουρτόπουλος, βρίσκονται στο προσκήνιο.

Για το συνεργάτη του Φραγκίσκου Αλβέρτη υπάρχει ενδιαφέρον μεν, αλλά δεν θα υπάρξει καμία επίσημη κίνηση πριν γίνει γνωστό το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πάντως, κατέστησε σαφές στον Κατσικάρη, ότι το τιμ θα είναι όπως το έχει ζητήσει με την ομοσπονδία να λύνει όλα τα πιθανά προβλήματα. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανήκει ουσιαστικά στο τιμ οπότε όλα τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στην θέση τους.

Αποτελεί πρόθεση της ΕΟΚ, να ανακοινώσει την συμφωνία μέχρι την Παρασκευή ή το αργότερο την Δευτέρα, με την ελπίδα ότι θα έχει τελειώσει η υπόθεση Τρινκιέρι και θα διευθετηθεί ένα τελευταίο ζήτημα που υπάρχει στο συμβόλαιο που έχει προτείνει η πλευρά Κατσικάρη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK