Ετοιμος να υπογράψει ο Χαρίσης

Μια ανάσα βρίσκεται πλέον ο Χρήστος Χαρίσης από τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος γκαρντ έλυσε το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα Πάτρας και πλέον είναι έτοιμος να υπογράψει στους ερυθρόλευκους.

Ετοιμος να υπογράψει ο Χαρίσης
Μια ανάσα βρίσκεται πλέον ο Χρήστος Χαρίσης από τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος γκαρντ έλυσε το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα Πάτρας και πλέον είναι έτοιμος να υπογράψει στους ερυθρόλευκους.

Αν τελικά η μεταγραφή αυτή πραγματοποιηθεί (κάτι που είναι βέβαια πολύ πιθανό) ο Χαρίσης θα αγωνίζεται μόνο στους αγώνες της Ευρωλίγκα. Οι κανονισμοί δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί φέτος με άλλη ελληνική ομάδα στην Α1 και έτσι θα περιοριστεί στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

O Χαρίσης έτσι επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά από ένα χρόνο απουσίας. Πέρυσι είδε την πόρτα της εξόδου από τον Πειραιά και προτίμησε να συνεχίσει στην Πάτρα, επιλογή που δεν αποδείχθηκε και η καλύτερη δυνατή.

Με την εμπειρία του ο διεθνής γκαρντ θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στην οργάνωση του παιχνιδιού δίνοντας έτσι τις απαραίτητες ανάσες στον Εντνι.

Εντνι: "Μάθημα η ήττα από την Μπαρτσελόνα"

Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής από την Βαρκελώνη και ήδη το μυαλό των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό με το Μαρούσι την Κυριακή (6/11 - 19.00) στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι κόκκινοι θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα να πάρουν... πάνω τους μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα. Το ότι στο μυαλό τους έχουν το επόμενο παιχνίδι φαίνεται κι από τις δηλώσεις τους: "Πρέπει να συνεχίσουμε και δεν επιτρέπεται να απογοητευτούμε. Τώρα έχουμε το Μαρούσι μπροστά μας και πρέπει να τους κερδίσουμε. Με την Μπαρτσελόνα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι κι αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μάθουμε. Αυτό το παιχνίδι μας έδειξε τι πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε να κερδίζουμε μακριά από την έδρα μας. Δεν παίξαμε καλά και σε συνδυασμό με τα προβλήματα τραυματισμών, η κακή μας απόδοση έγινε χειρότερη".

Ο Τάιους Έντνι επέστρεψε ύστερα από απουσία ενός έτους στην Ευρωλίγκα, ενώ την ίδια στιγμή ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και πολλοί ακόμα από τους παίκτες του Ολυμπιακού είχαν την πρώτη τους εμπειρία: "Ήταν σημαντική εμπειρία, γιατί για τους περισσότερους αυτό το παιχνίδι ήταν το πρώτο στην Ευρωλίγκα. Το δεδομένο είναι ότι είμαστε νέα ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι.Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Εμείς δυστυχώς πληρώσαμε και πάλι το νεκρό διάστημα στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου. Σ’ εκείνο το σημείο η Μπαρτσελόνα βρήκε ρυθμό και όλα ήταν πιο εύκολα γι’ αυτή", τόνισε ο δευτεραθλητής κόσμου με την Νέων στο Μουντομπάσκετ της Αργεντινής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK