Εβαλαν στο μάτι τον Διαμαντίδη

Εβαλαν στο μάτι τον Διαμαντίδη

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν, αναμφίβολα, ένας από τους βασικότερους συντελεστές της Εθνικής ομάδας μπάσκετ προς την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου και πλέον, το όνομά του άρχισε να ακούγεται εντονότερα και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.Τα εντυπωσιακά προσόντα τουΚαστοριανού άσου του Παναθηναϊκού,δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητους τους ανθρώπους του ΝΒΑ που βρέθηκαν στη σερβική πρωτεύουσα στο δεκαπενθήμερο του Ευρωμπάσκετ.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΝΒΑ (nba.com) ο Διαμαντίδης "φιγουράρει" ως η νέα μεγάλη αποκάλυψη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, σε σχετικό κείμενο στο οποίο γίνεται ένας απολογισμός των πεπραγμένων της διοργάνωσης του Βελιγραδίου. Χαρακτηριστικά αναφέρεται: "O Δημήτρης Διαμαντίδης είναι το ακατέργαστο διαμάντι της ελληνικής ομάδας. Αποτελεί μία βελτιωμένη έκδοση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, είναι ο κορυφαίος αμυντικός της Ευρώπης χάρη στα μακριά του άνω άκρα και αναδείχθηκε κορυφαίος "πασέρ" και "κλέφτης" της διοργάνωσης".

Στο συγκεκριμένο άρθρο γίνεται αναφορά και στον Λάζαρο Παπαδόπουλο για τον οποίο έχουν επισημάνει "...το αριστερό και δεξί "χουκ" που διαθέτει στο πλούσιο επιθετικό του ρεπερτόριο ", ενώ από προπονητικής πλευράς δεσπόζει η μορφή του Παναγιώτη Γιαννάκη τον οποίο ο αρθρογράφος χαρακτηρίζει ως "μία από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου ένας σπουδαίος παίκτης του παρελθόντος, είναι ένας σπουδαίος προπονητής του παρόντος"

News 24/7

24MEDIA NETWORK