Εξαγριωμένος Ντόντσιτς: "Εσύ ποιος στο διάολο είσαι;"

Ο Μορίτζ Βάγκνερ των Μάτζικ θεώρησε λογικό έπειτα από καλάθι συμπαίκτη του να ουρλιάξει στο πρόσωπο του Λούκα Ντόντσιτς κάτι που εκνεύρισε τον Σλοβένο που του ζήτησε τον λόγο και μετά τον ρώτησε "ποιος στο διάολο είσαι";

Εξαγριωμένος Ντόντσιτς: "Εσύ ποιος στο διάολο είσαι;"

Οι Μάβερικς επιβλήθηκαν εύκολα με 108-92 των Μάτζικ, με το παιχνίδι ωστόσο να σημαδεύεται από μία στιγμή έντασης ανάμεσα στον Λούκα Ντόντσιτς και τον Μόριτζ Βάγκνερ, την οποία προκάλεσε ο δεύτερος.

Συγκεκριμένα, με το παιχνίδι να βρίσκεται στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, ο Τζέιλεν Σαγκς σημείωσε καλάθι και κέρδισε φάουλ από τον Ντόντσιτς. Τότε ο Βάγκνερ πήγε προς την πλευρά του Σλοβένου και ούρλιαξε "and-1", δηλαδή κάτι αντίστοιχο με το "καλάθι και φάουλ" σε μπασκετική αργκό. Αυτό όμως δεν άρεσε καθόλου στον Ντόντσιτ, ο οποίος τον έσπρωξε ελαφρά και στην συνέχεια τον... πήρε στο κυνήγι, με τον Γερμανό να κάνει πως δεν τον βλέπει!

Η κατάληξη της φάσης ήταν ο Σλοβένος να ρωτάει τελικά κοιτώντας τον Βάγκνερ "ποιος διάολο είσαι;" και να του κάνει χειρονομία ότι είναι παραπονιάρης, με τους διαιτητές να χρεώνουν από μία τεχνική ποινή τους δύο παίκτες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK