Εξώ από το κλειστό της Κυψέλης έμειναν οι περισσότερο οπαδοί της ΑΕΚ
Πρόβλημα με οπαδούς της ΑΕΚ που ήθελαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο δημιουργήθηκε το Σάββατο στο κλειστό της Κυψέλης.
Πρόβλημα
με οπαδούς της ΑΕΚ που ήθελαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο δημιουργήθηκε το Σάββατο στο κλειστό της Κυψέλης.
με οπαδούς της ΑΕΚ που ήθελαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο δημιουργήθηκε το Σάββατο στο κλειστό της Κυψέλης.
Περίπου 70 φίλοι της Ενωσης συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο και εξέφρασαν την επιθυμία να αγοράσουν εισιτήρια. Η διοίκηση του Πανελληνίου δεν έδωσε όμως «μαγικά χαρτάκια» όπως είχε πράξει και πριν από δύο εβδομάδες στο παιχνίδι με το Αιγάλεω εφαρμόζοντας το σχετικό κανονισμό που απαγορεύει τις μετακινήσεις οργανωμένων οπαδών. Στη συνέχεια πάνως κάποιοι οπαδοί της Ενωσης έδωσαν το “παρών”