Ευχαριστίες στον κόσμο

Ανακοίνωση μέσα από την οποία ευχαριστεί τον κόσμο για την παρουσία του στο κλειστό του Ελληνικού εξέδωσε την Κυριακή η ΚΑΕ Πανιώνιος.

Ευχαριστίες στον κόσμο
Ανακοίνωση μέσα από την οποία ευχαριστεί τον κόσμο για την παρουσία του στο κλειστό του Ελληνικού εξέδωσε την Κυριακή η ΚΑΕ Πανιώνιος. Το κείμενο:

Η ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας που έδωσαν το παρόν στον πρώτο αγώνα της στο Κλειστό Γήπεδο μπάσκετ του Ολυμπιακού Συγκροτήματος Ελληνικού. Παράλληλα, ζητάει την κατανόηση όλων για τυχόν οργανωτικές ατέλειες που παρατηρήθηκαν, ατέλειες οι οποίες σημειώθηκαν από τους ανθρώπους της ΚΑΕ και θα επιλυθούν άμεσα ώστε στον αμέσως επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας να έχουν ελαχιστοποιηθεί.

Είμαστε σίγουροι ότι όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Ελληνικού διαπίστωσαν τις τεράστιες διαφορές ποιότητας στην παρακολούθηση ενός αγώνα μπάσκετ σε σχέση με το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης και θα το μεταφέρουν και στους φίλους τους. Ο Πανιώνιος Forthnet χρειάζεται τους φιλάθλους της ομάδας σε κάθε εντός έδρας αγώνα του στο νέο το γήπεδο και η ΚΑΕ θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσους θέλουν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK