Ευκαιρία για την εκδίκηση του Ολυμπιακού

H 9/12/2004 πέρασε την ιστορία ως η πιο μαύρη σελίδα στην ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού. Το ταμπλό έγραψε 59-110 με φιλοξενούμενη και θύτη την Εφές Πίλσεν.  Αποτέλεσε τον μεγαλύτερο εξευτελισμό για τους πάλαι ποτέ πρωταθλητές Ευρώπης και ίσως να ήταν η φλόγα που άναψε το φυτίλι της αναγέννησης.

Ευκαιρία για την εκδίκηση του Ολυμπιακού
H 9/12/2004 πέρασε την ιστορία ως η πιο μαύρη σελίδα στην ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού. Το ταμπλό έγραψε 59-110 με φιλοξενούμενη και θύτη την Εφές Πίλσεν. Αποτέλεσε τον μεγαλύτερο εξευτελισμό για τους πάλαι ποτέ πρωταθλητές Ευρώπης και ίσως να ήταν η φλόγα που άναψε το φυτίλι της αναγέννησης.

Ένας χρόνος έκανε τον κύκλο του και στις 17 Νοεμβρίου οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζουν, οι μεν φίλαθλοί τους κατάληψη, μέρα που είναι, στο ΣΕΦ οι δε παίκτες και προπονητές μπασκετική επανάσταση. Η αναμέτρηση για την Τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα την Πέμπτη το βράδυ αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για εκδίκηση τώρα πριν κρυώσει το πιάτο.

Ο κόσμος είναι αυτός που δείχνει τον δρόμο καθώς αναμένονται 8.000 φίλοι της ομάδας για να δείξουν ότι η παράδοση της Εφές Πίλσεν στον Πειραιά δεν θα έχει συνέχεια. Τα εισιτήρια διατίθενται την Τρίτη από τα γραφεία της ΚΑΕ και τιμώνται από πέντε μέχρι 30 ευρώ.

Το ζητούμενο βέβαια είναι να παραταχθούν οι κόκκινοι πλήρεις. Ο Νίκος Χατζής υπέστη διάστρεμμα κόντρα στον Ηρακλή αλλά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά όπως και ο Μανώλης Παπαμακάριος.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο Εουρέλιους Ζουκάουσκας θα υποβληθεί σε επέμβαση στον δεξί ώμο από τον γιατρό Λάκη Νικολάου. Η επιστροφή του τοποθετείται τον Μάρτιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK