Ευκαιρίες στους νέους δίνει ο Γιαννάκης

Εκτός από το να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει (πρωτάθλημα, κύπελλο, eurocup), το Μαρούσι μέσω του Παναγιώτη Γιαννάκη στοχεύει στην ανάδειξη ταλέντων που θα πρωταγωνιστήσουν με την ομάδα στο άμεσο μέλλον.

Ευκαιρίες στους νέους δίνει ο Γιαννάκης
Εκτός από το να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει (πρωτάθλημα, κύπελλο, eurocup), το Μαρούσι μέσω του Παναγιώτη Γιαννάκη στοχεύει στην ανάδειξη ταλέντων που θα πρωταγωνιστήσουν με την ομάδα στο άμεσο μέλλον. Τα παραδείγματα είναι δίχως άλλο χειροπιαστά. Νοέας και Λόλας παίρνουν χρόνο συμμετοχής, ακόμα και κρίσιμα παιχνίδια, αφού ο "Δράκος" θέλει να συλλέξουν εμπειρίες πέφτοντας άμεσα στα βαθιά. Εκείνοι, τουλάχιστον προς το παρόν, φαίνεται πως εκμεταλλεύονται τις όποιες ευκαιρίες βγάζοντας ασπροπρόσωπο τον προπονητή τους.

" Το σημαντικότερο είναι ότι μπαίνουμε στο πνεύμα μιας ομάδας υψηλού επιπέδου, που δείχνει ότι περιμένει πολλά από μας και αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο να π ροσπαθήσουμε ακόμη πιο σκληρά. Νιώθουμε ότι από μας εξαρτάται πλέον να πείσουμε τον προπονητή και τους συμπαίκτες μας ότι μπορούν να βασιστούν σε μας " σχολιάζει ο Πέτρος Νοέας.

Στα των αγωνιστικών, την Τετάρτη οι παίκτες είχαν ρεπό μετά το εξαντλητικό πρόγραμμα του τριημέρου (δυο ματς). Οπότε η προετοιμασία για την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα θα αρχίσει την Πέμπτη. Χωρίς πάντως προβλήματα, αφού όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK