Εύκολα τον Πανιώνιο

Εύκολα τον Πανιώνιο
Δύο στα δύο για τον Παναθηναϊκό στο τουρνούα «Τάσος Κουταλιανός» στη Ρόδο. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς επικράτησε με 83-64 του Πανιωνίου έχοντας καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο.

Το παιχνίδι κρίθηκε κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου όταν ο Παναθηναϊκός δημιούργησε μία διαφορά 10 πόντων. Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να επιστρέψει στον αγώνα και έτσι οι πράσινοι έφτασαν εύκολα στη νίκη. Πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών ήταν ο Σπανούλης με 15 πόντους.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αλβέρτης 6(2), Καλαϊτζής, Παπανικολάου 5, Λάκοβιτς 6, Μπατίστ 8, Χατζηβρέττας 4, Σπανούλης 15(1), Τσαρτσαρής 5(1), Διαμαντίδης 4, Στσεπάνοβιτς 5(1), Τομάσεβιτς 11, Σάκοτα 8(2)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κέκελης 4, Πετρόπουλος 3(1), Βασιλόπουλος 2, Περπέρογλου 12(2), Εϊβερι 5, Αγγελόπουλος 8, Οικονόμου 13(3), Μαυροειδής 2, Μαρμαρινός 2, Ταπούτος 4, Χάρβεϊ 9.


Οι δηλώσεις

ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ: " Προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα φιλικά για να δέσουμε την ομάδα. Επειδή απουσίαζαν οκτώ παίκτες από την προετοιμασία, θέλουμε να βρεθούμε, για να βρούμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Θέλουμε να προσαρμόσουμε και τα δύο νέα παιδιά στις απαιτήσεις μας και τον τρόπο παιχνιδιού μας."

ΙΩΑΝΝΟΥ: «Δεν παίξαμε καλά. Η απόδοσή μας δεν ήταν όσο καλή περίμενα. Το παιχνίδι μας σε άμυνα και επίθεση ήταν παθητικό. Αφήσαμε τον Παναθηναϊκό να κάνει το δικό του παιχνίδι."

News 24/7

24MEDIA NETWORK