Eύκολο έργο

Eύκολο έργο
Δεν χρειάστηκε να φορτσάρει ιδιαίτερα ο Παναθηναϊκός για να νικήσει τον Απόλλωνα Πάτρας στα Πατήσια. Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς συνέτριψε με 91-63 τους Πατρινούς και παρέμεινε στην 2η θέση με απόσταση μίας νίκης από το πρώτο Mαρούσι.

Οι φιλοξενούμενοι προβλημάτισαν τον Παναθηναϊκό μόνο στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού κατά το οποίο κατάφεραν να μην χάσουν την επαφή τους με το σκορ αφού ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να βρει ρυθμό. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο (15-14 υπέρ του Παναθηναϊκού) ο Ομπράντοβιτς με συνεχείς αλλαγές επιχείρησε να αλλάξει την εικόνα του ματς και εν μέρει τα κατάφερε. Σιγά-σιγά οι πρωταθλητές ανέβασαν την απόδοσή τους και με κύριους άξονες τους Μπατίστ και Χατζηβρέταα προηγήθηκαν με 40-32 στο τέλος του ημιχρόνου.

Aπό εκεί και πέρα τα πράγματα έγιαν πιο εύκολα για τον Παναθηναϊκό αφού ο Ντάντε Τζόουνς κουράστηκε και έπαψε να βοηθάει τον Απόλλωνα επιθετικά. Αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι στο παιχνίδι δεν αγωνίστηκε ο έτερος των Αμερικανών των Πατρινών Τζαμέλ Τόμας θα καταλάβουμε ότι η ομάδα Νίκολιτς δεν είχε πολλές λύσεις στην επίθεση. Οι γηπεδούχοι ξεκαθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες το τοπίο ανεβάζοντας την διαφορά στους 16 πόντους.

Η τέταρτη περίοδος δεν είχε πολλά να προσφέρει. Χωρίς να χάσει την σοβαρότητά του ο Παναθηναϊκός συνέχισε να παίζει καλά και την άμυνα και στην επίθεση. Η διαφορά ξεπέρασε τους 20 πόντους, ο Ομπράντοβιτς απέσυρε στον πάγκο τους βασικούς και η νίκη κατακτήθηκε πολύ εύκολα με το τελικό 91-63.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Αλβέρτης 6, Καλαϊτζής 2, Παπανικολάου 8, Λάκοβιτς 13, Μπατίστ 15, Χατζηβρέττας 17, Μασλαρινός, Μίντλετον 8, Τσαρτσαρής 9, Γκαγκαλούδης 7, ΜακΝτόναλντ 3, Σάκοτα 3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ: Μπάρλος 8, Αργυρόπουλος 4, Γκρέγκοφ 9, Γεωργαλής 2, Κικίλιας, Μοσχοβίτης 2, Τζόουνς 15, Κουζμάνοβιτς 4, Μαρμαρινός 12, Βάρντα 7.


News 24/7

24MEDIA NETWORK