Ευρωπαϊκό τεστ με Κεραυνό

Πρεμιέρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάνει την Πέμπτη το βράδυ (20/10, 20:30) η Ολύμπια Λάρισας στο Eurocup Challenge αντιμετωπίζοντας εντός έδρας τον Κεραυνό Λευκωσίας.

Ευρωπαϊκό τεστ με Κεραυνό
Πρεμιέρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάνει την Πέμπτη το βράδυ (20/10, 20:30) η Ολύμπια Λάρισας. Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή συμμετέχοντας στο Eurocup Challenge αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Κεραυνό Λευκωσίας, σε ένα παιχνίδι που μόνο ως προετοιμασίας μπορεί να χαρακτηριστεί.

Σκοπός του Έλληνα κόοουτς είναι να τεστάρει την ετοιμότητα των παικτών του αναφορικά με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών. Αυτό τουλάχιστον προέκυψε από τις δηλώσεις του, χωρίς ωστόσο να αποκλείει τη νίκη και την καλή πορεία στο θεσμό. Γι' αυτό και θέλει ο κόσμος να βρεθεί στο γήπεδο στηρίζοντας τις προσπάθειες των παικτών του.

" Το παιχνίδι με τον Κεραυνό είναι μια πρόβα τζενεράλε για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και θέλουμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας. Να έρθει στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα, που φέτος θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Με τους φιλάθλους στο πλευρό μας μπορούμε να κοιτάξουμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια "

Αγωνιστικά, ο Ιβάν Βουκαντίνοφ είναι ο μόνος από τους παίκτες του ρόστερ που δεν είναι στη διάθεση του Τίγρη. Βρίσκεται πάντως στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του ευελπιστώντας πως τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσει προπονήσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK