Παραλήρημα Μπάουμαν κατά Μεσίνα

Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν, απάντησε -με λάθος τρόπο- στις δηλώσεις του Έτορε Μεσίνα, που έκανε λόγο για "παράθυρα" στο καλεντάρι των προκριματικών, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στον κόσμο του μπάσκετ. Διαβάστε το... παραλήρημα του αξιωματούχου της FIBA.

International Olympic Committee Evaluation Commission Chair Patrick Baumann speaks during a news conference at Staples Center, Friday, May 12, 2017, in Los Angeles. The IOC officials wrapped up four days of evaluating Los Angeles' bid for the 2024 Games before heading to Paris to check the only other candidate. (AP Photo/Jae C. Hong)
Patrick Baumann AP

Τον –εντελώς- λάθος τρόπο επέλεξε ο Γενικός Γραμματέας της FIBA Πάτρικ Μπάουμαν για να «απαντήσει» στις προ λίγων ημερών δηλώσεις του Έτορε Μεσίνα περί των «παραθύρων» στο καλεντάρι για τα προκριματικά, δείχνοντας ότι στη διεθνή Ομοσπονδία δεν έχουν ούτε το καθαρό μυαλό ούτε τον τρόπο να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση.

"Ο Μεσίνα είναι προπονητής και θα πρέπει να σκέφτεται μόνο την προπονητική", ήταν η -απαράδεκτη- δήλωση του κ. Μπάουμαν στην ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", λες και ο Μεσίνα είναι απλά ένας σχολιαστής των social media και όχι ένας άνθρωπος του μπάσκετ που έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα και έχει δώσει το παρόν σε χιλιάδες αγώνες εδώ και τέσσερις δεκαετίες.

Λες και πρόκειται για… Κατίνα ο κ. Μπάουμαν υπέδειξε στον Μεσίνα να ασχοληθεί με τα της… κουζίνας του, προκαλώντας το κοινό αίσθημα.

" Ίσως είναι απογοητευμένος που δεν θα μπορέσει να κοουτσάρει την Εθνική ομάδα στο μέλλον αλλά η γλώσσα που χρησιμοποίησε ήταν ακατάλληλη", είπε με μεγάλη δόση ειρωνείας ο Μπάουμαν προσθέτοντας:

"Όλοι σέβονται τον ρόλο του. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Ιταλίας κ. Πετρούτσι ήδη εξέφρασε την άποψή του για τα παράθυρα και λαμβάνοντας υπ’ όψην ότι ο κ. Μεσίνα πληρώνεται από τον Πετρούτσι, θα έπρεπε να τον έχει ακούσει", ήταν η συνέχεια της... ακραίας και υπερβολικής δήλωσης Μπαουμαν λες και δεν επιτρέπεται κάποιος να έχει διαφορετική άποψη από το… αφεντικό του επειδή τον πληρώνει.

Ντροπή και αίσχος κύριε Μπάουμαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK