Φαβορί οι Μπακς για το Νο1 του ντραφτ, ελπίδες για τους Λέικερς

Το ντραφτ της 26ης Ιουνίου ίσως αλλάξει (ξανά) την ιστορία του ΝΒΑ. Η κλάση του 2014 θεωρείται, από ειδικούς, ισάξια μ' εκείνη του 2003 (Τζέιμς, Ουέιντ, Μπος, Άντονι) και οι Μπακς έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να επιλέξουν πρώτοι.

Φαβορί οι Μπακς για το Νο1 του ντραφτ, ελπίδες για τους Λέικερς

Τα "ελάφια" του Μιλγουόκι ήταν η ομάδα με το χειρότερο ρεκόρ στην κανονική περίοδο και σύμφωνα με τους κανονισμούς κατέχουν το 25% να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον παίκτη που θεωρούν ότι θα ενισχύσει τόσο πολύ το ρόστερ που θα τους μετατρέψει σε ανταγωνιστικό σύνολο. Είτε αυτός είναι ο Άντριου Ουίγκινς του Κάνσας, γιος του Μίτσελ, ο συμπαίκτης του στους Τζέιχοκς Ζοέλ Εμπίντ, είτε ο Τζαμπάρι Πάρκερ του Ντιουκ.

Η ιστορία έχει διδάξει πάντως πως η ομάδα με το μεγαλύτερο ποσοστό... επιτυχίας, δεν παίρνει πάντα και το Νο1, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τους Μπόμπκατς το 2012. Γι' αυτό καιροφυλακτούν οι Σίξερς, που βρίσκονται σε διαδικασία ανοικοδόμησης, με σχεδόν 20%, και οι Ορλάντο Μάτζικ με 15.6%.

Διψήφια ποσοστά να "πάρουν" το Νο1 έχουν επίσης οι Τζαζ και οι Σέλτικτς με 10.4% και 10.3% αντίστοιχα, ενώ οι Λέικερς, που έμειναν εκτός πλέι οφ για πρώτη φορά μετά το 2005, έχουν περισσότερες πιθανότητες από τους Κινγκς (6.3% έναντι 4.3%).

Η λοταρία διεξάγεται τα ξημερώματα της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας) στη Νέα Υόρκη.

Φαβορί οι Μπακς για το Νο1 του ντραφτ, ελπίδες για τους Λέικερς

News 24/7

24MEDIA NETWORK