Φιάσκο για τη Φενέρμπαχτσε στα γενέθλια του Ομπράντοβιτς

Το ντέρμπι με τη Γαλατάσαραϊ είχε δυσάρεστες συνέπειες για τη Φενέρμπαχτσε, καθώς χάνοντας 92-88 πέταξε το πλεονέκτημα της μιας νίκης διαφοράς από την Εφές. Όλα αυτά ανήμερα των 55ων γενεθλίων του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και πριν από το ματς στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό.

Φιάσκο για τη Φενέρμπαχτσε στα γενέθλια του Ομπράντοβιτς

Ανεξάρτητα από τα πολλά προβλήματα, η ομάδα του Αταμάν παρουσιάστηκε συσπειρωμένη και χωρίς πίεση για το αποτέλεσμα εμφάνισε στο παρκέ τον καλύτερο εαυτό της.

Με ηγέτη τον Ζόραν Έρτσεγκ, που τέλειωσε το ματς με 26 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ, στρίμωξε τη Φενέρμπαχτσε στη γωνία και στο φινάλε άντεξε στην αντεπίθεσή της. Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του έκανε ο Σινάν Γκιουλέρ με 25 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ είχε 16, όλους στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα του "Ζοτς" απέτυχε να παίξει άμυνα, είχε μόνο 39% στα τρίποντα και λιγότερα ριμπάουντ. Ο Άντριου Γκάουντλακ είχε 19 πόντους και οι Βέσελι-Μπιέλιτσα από 14, έλειψε όμως το πλάνο. Ο Νίκος Ζήσης σημείωσε 8 πόντους χωρίς να δώσει τελική πάσα, πράγμα οξύμωρο.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό Εφές και Φενέρμπαχτσε ισοβαθμούν στην κορυφή με ρεκόρ 16-5.

Διαβάστε ακόμη:

Η απόλυτη εμφάνιση από την Εφές

News 24/7

24MEDIA NETWORK