Φιλικά, φιλικά, φιλικά

Με μπροστάρη τον Luke Jackson που σημείωσε 14 πόντους , οι Cleveland Cavaliers επικράτησαν των Boston Celtics με 96-86 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης.

Φιλικά, φιλικά, φιλικά

Με μπροστάρη τον Luke Jackson που σημείωσε 14 πόντους , οι Cleveland Cavaliers επικράτησαν των Boston Celtics με 96-86 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης. Για τους Celtics, o Paul Pierce ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, σημειώνοντας 18 πόντους και έχοντας 7 ριμπάουντς στο ενεργητικό του.

Οι Cavaliers έπαιξαν χωρίς τον LeBron James λόγω ενός επιπόλαιου τραυματισμού που αποκόμισε από την φιλική νίκη της Δευτέρας επί των Washington Wizards με 116-94. Περισσότεροι από 8.000 θεατές παρακολούθησαν την φιλική αναμέτρηση.


Με τους Marquis Daniels και Keith Van Horn να σημειώνουν 18 και 12 πόντους αντίστοιχα, οι Dallas Mavericks κατάφεραν να επικρατήσουν των γηπεδούχων Sacramento Kings με 96-83, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι και των δυο ομάδων. Ο Devin Harris σημείωσε 14 πόντους και μοίρασε 5 ασίστ, ενώ ο Γερμανός αστέρας Dirk Nowitzki σημείωσε 13 πόντουςσε 21 λεπτά παιχνιδιού για τους νικητές.

Για τους Kings, ο Bonzi Wells είχε 6 πόντους, ενώ οι Shareef Abdur Rahim και Kenny Thomas σημείωσαν από 11 πόντους. Αν και δεν αγωνίστηκε στο φιλικό, καθόταν κανονικά στον πάγκο της ομάδας του, ενισχύοντας τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Ο λόγος για τον πρώην παίκτη των Kings και νυν των Mavericks, Doug Christie.


Οι Yao Ming και Tracy MacGrady των Houston Rockets σημειώνοντας 19 και 15 πόντους αντίστοιχα, χάλασαν την επιστροφή του Cheeks στους Philadelphia Sixers, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της ομάδας τους σε φιλικό παιχνίδι με 105-91. «Δεν μου αρέσει να χάνω. Ήταν καλό που το φιλικό παιχνίδι τελείωσε γρήγορα» τόνισε ο Cheeks στην πρώτη χρονιά στο πόστο του προπονητή, μετά από την 11χρονη θητεία του στους Sixers.

Οι Derek Anderson και Juwan Howardπέτυχαν 13 και 10 πόντους αντίστοιχα για τους νικητές, ενώ για τους Sixers ο Allen Iverson σημείωσε 23 πόντους, ο Andre Iguodala είχε 16, ο Kyle Korver είχε 10 πόντους, 6 ασίστς και 6 ριμπάουντ. «Όλοι προσπαθούν να βρουν την φόρμα τους», δήλωσε ο Iverson.


Με μπροστάρηδες τους Dwight Howard και DeShawn Stevenson οι οποίοιτελείωσαν το ματς με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ έκαστος, οι Orlando Magic επικράτησαν των Atlanta Hawks με 104-93 στο πρώτο φιλικό των δυο ομάδων. Οι Grant Hill και Steve Francis είχαν από 12 πόντους, αντίστοιχα.

Ο Hill που προέρχεται από μια καλή περυσινή χρονιά, έπαιξε για περίπου 23 λεπτά. Στην πρώτη του παρουσία μπροστά στους οπαδούς της ομάδας, ο Joe Johnson πέτυχε 18 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστς, ενώ ο συμπαίκτης του, Zara Pachulia σημείωσε 18 πόντους.


Με ηγέτη τον Rasheed Wallace, όπου πέτυχε 15 πόντους και είχε 8 ριμπάουντ και με νέο τεχνικό τον Flip Saunders, οι Detroit Pistons επικράτησαν των Chicago Bulls με 87-76 στο πρώτο φιλικό παιχνίδι των δυο ομάδων. Ο Saunders ανέλαβε τους Pistons, κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, αντικαθιστώντας τον Larry Brown που μετακόμισε στους New York Knicks.

Ήταν η πρώτη παρουσία των Detroit Pistons στον αγωνιστικό χώρο, μετά την ήττα τους από τους San Antonio Spurs στο 7ο παιχνίδι της τελικής σειράς. Για τους Bulls, οι Michael Sweetney και Tyson Chandler σημείωσαν 17 και 14 πόντους, αντίστοιχα. Απών λόγω τραυματισμών ήταν ο Lindsey Hunter για το Detroit, ενώ οι Chris Duhon, Eric Piatkowski, Daruis Songalia δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των Bulls.


Με ηγέτη της τελευταίας στιγμής τον Zoran Planinic που πέτυχε το νικητήριο καλάθι 5,9 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της φιλικής αναμέτρησης, οι New Jersey Nets επικράτησαν των Indiana Pacers με 105-103.

Η επιστροφή του Ron Artest στους αγωνιστικούς χώρους με την φανέλα των Pacers, μετά τα επεισόδια μεταξύ των δυο ομάδων για τους αγώνες των πλει-οφς, δεν συνοδεύτηκε με μια καλή εμφάνιση. Ο Artest έμεινε στους 8 πόντους και στα 3 ριμπάουντ. Ο πρώην αστέρας των Toronto Raptors και νυν των Nets, Vince Carter σημείωσε 18 πόντους, ενώ ο Hunter των Pacers είχε 17.

News 24/7

24MEDIA NETWORK