Φιλικές νίκες για Suns και Celtics

Η προετοιμασία στην άλλη όχθη του Ατλαντικού συνεχίζεται υπό γοργούς ρυθμούς.

Φιλικές νίκες για Suns και Celtics
Η προετοιμασίαστην άλλη όχθη του Ατλαντικού συνεχίζεται υπό γοργούς ρυθμούς. Οι ομάδες κάνουν τους τελευταίους σχεδιασμούς, προκειμένου να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν περισσότερο δυνατές στο παρκέ. Στα φιλικά της Τετάρτης, ξεχώρισαν τόσο η νίκη των Suns επί των Kings με 112-102, αλλά και αυτή των Celtics εις βάρος του Cleveland με 101-100.

Οι "ήλιοι" στηρίχθηκαν επιθετικά στην τριπλέτα των James Jones, Shawn Marion και Eddie House οι οποίοι σημείωσαν από 18 πόντους. Στην αντίπερα όχθη, οι "βασιλιάδες" βρήκαν λύσεις από το δίδυμο των Predrag Stojakovic και Bonzi Wells. Ο πρώτος τελείωσε το ματς με 18 πόντους, ενώ ο άλλος πρόσθεσε με 21π, 10 ριμπάουντ. Βασικό ήταν το ξέσπασμα της ομάδας της Αριζόνα στη δεύτερη περίοδο, όπου το επιμέρους σκορ ήταν 30-15.

Αμφίρροπο ματς κι αυτό των Celtics με τους Cavaliers, με τον Gerald Green να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι ενώ απέμεναν 13'' για το φινάλε του παιχνιδιού, διαμορφώνοντας το τελικό 101-100. Βασικοί πρωταγωνιστές των νικητών ήταν ο Ricky Davis και ο Paul Pierce, αφού σημείωσαν 19 και 17 πόντους αντίστοιχα. Καλύτεροι των ηττημένων ο Zydrunas Ilgauskas που προσέφερε 18 πόντους, ενώ ο LeBron James είχε 16 πόντους. Χαρακτηριστικό, πάντως, είναι ότι ο δεύτερος "σίγησε" στο κρίσιμο τελευταίο δωδεκάλεπτο.

Δυναμικό ματς και αυτό μεταξύ Denver και Milwaukee, με την παρέα του Carmelo Anthony να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα με σκορ 118-115. Ο πρωταγωνιστής των νικητών είχε 26 πόντους, ενώ ο Nene Hilario είχε 25π. Στην αντίπερα "όχθη" καλύτερος ήταν ο T.J. Ford που είχε 25 πόντους, 10 ασίστ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, σημαντική νίκη ήταν αυτή των Bobcats επί των Indiana Pacers με 109-103 που είχαν πρώτο σκόρερ τον Kareem Rush που είχε 26 πόντους. Εύκολο έργο είχαν οι Raptors κόντρα στους Blazers, νικώντας τελικά με 100-78, έχοντας πρώτο "βιολί" τον Charlie Villanueva με 22 πόντους. Δυναμικός ο Wally Sczcerbiak με 19 πόντους και οι Timberwolves νίκησαν με 100-92 τους Bulls. Δεν πιέστηκαν ιδιαίτερα οι Houston, οι οποίοι με καλύτερο παίκτη τον Yao Ming που σταμάτησε στους 19 πόντους επικράτησαν με 88-80 των Jazz.

News 24/7

24MEDIA NETWORK