Φιλικό με τον Ολυμπιακό

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Πανιωνίου μετά την εύκολη νίκη στην πρεμιέρα επί του Ηρακλή. Ο Μέμος Ιωάννου είδε τους παίκτες του να βγάζουν το καλό τους πρόσωπο στο παρκέ και να φτάνουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης για την εποχή. Ικανοποίηση υπάρχει και για τους δύο Αμερικάνους, Εϊβερι και Χάρβεϊ οι οποίοι μέρα με τη μέρα παρουσιάζονται καλύτεροι.

Φιλικό με τον Ολυμπιακό
Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Πανιωνίου μετά την εύκολη νίκη στην πρεμιέρα επί του Ηρακλή. Ο Μέμος Ιωάννου είδε τους παίκτες του να βγάζουν το καλό τους πρόσωπο στο παρκέ και να φτάνουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης για την εποχή. Ικανοποίηση υπάρχει και για τους δύο Αμερικάνους, Εϊβερι και Χάρβεϊ, οι οποίοι μέρα με τη μέρα παρουσιάζονται καλύτεροι.

Την Τετάρτη, ο Πανιώνιος θα δώσει φιλικό ματς με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη και ο Μέμος Ιωάννου θα έχει την ευκαιρία να κρατήσει σε αγωνιστική εγρήγορση τους παίκτες του. Την Πέμπτη δεν αποκλείεται η προπόνηση της ομάδας να γίνει στο κλειστό του Ελληνικού.

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος

Καραμολέγκος – Πανιώνιος: Με στόχο τη νίκη!

H Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος Α.Ε. για την Αγωνιστική περίοδο 2005-2006 θα μοιραστεί το γήπεδο μπάσκετ των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο Ελληνικό, με τον ιστορικό σύλλογο της Νέας Σμύρνης, Πανιώνιο.

Το αγωνιστικό ταμπεραμέντο της ομάδας του Πανιωνίου έρχεται να συναντήσει την καινοτομική διάθεση της εταιρείας Καραμολέγκος δημιουργώντας ένα πάντρεμα αήττητο ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους φιλάθλους. Ένας επίσημος χορηγός στη διάθεση μίας μεγάλης ομάδας δεν μπορεί παρά να οδηγήσει όλους στη νίκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK