Φιλίππου: "Εχουμε φιλάθλους του καναπέ".

Επίθεση στους φιλάθλους της ΑΕΚ εξαπέλυσε την Πέμπτη με επίσημη δήλωσή του ο Δημήτρης Φιλίππου. Σαφώς ενοχλημένος από το γεγονός ότι την Τετάρτη η πλειοψηφία του κόσμου γύρισε την πλάτη στην ομάδα, επεσήμανε τα εξής.

Φιλίππου: "Εχουμε φιλάθλους του καναπέ".

Επίθεση στους φιλάθλους της ΑΕΚ εξαπέλυσε την Πέμπτη με επίσημη δήλωσή του ο Δημήτρης Φιλίππου. Σαφώς ενοχλημένος από το γεγονός ότι την Τετάρτη η πλειοψηφία του κόσμου γύρισε την πλάτη στην ομάδα, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ επεσήμανε τα εξής.

"Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι παίκτες της ομάδας μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν επί σαράντα λεπτά και παρά το γεγονός οτι δεν είχαν τη συμπαράσταση του κόσμου. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλούς παίκτες και πολύ καλό προπονητή. Εχει δημιουργήσει ένα σύνολο που είμαι βέβαιος οτι θα πάει πολύ καλύτερα στο μέλλον. Με εξαίρεση λοιπόν την έλλειψη δεύτερου ξένου που είναι θέμα χρόνου η απόκτησή του, μοναδικό... κενό σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι ο κόσμος. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ - με εξαίρεση τους επτακόσιους που έρχονται μόνιμα στο Γαλάτσι και τους ευχαριστούμε θερμά - είναι μόνιμα απόντες. Είναι φανερό, οτι ο κόσμος της ΑΕΚ, είναι φίλαθλοι του καναπέ. Και η λατρεία τους για την ομάδα εκδηλώνεται μόνο μέσω της τηλεόρασης. Είναι πράγματι απορίας άξιο, πού είναι όλοι αυτοί που τον τελευταίο καιρό έκαναν κριτική και ανησυχούσαν για το μέλλον της ομάδας."

"Η ΑΕΚ έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό και αξιόμαχο σύνολο, διαψεύδοντας όλους αυτούς τους μόνιμα απόντες που έκαναν κριτική και θα είχαν κάθε δικαίωμα να κάνουν, αν τουλάχιστον τους γνωρίζαμε από την παρουσία τους στο γήπεδο. Δυστυχώς, γίνεται αντιληπτό οτι η ΑΕΚ δεν έχει μπασκετικό κοινό. Κι όλοι-όλοι οι φίλοι της, είναι αυτοί οι επτακόσιοι που είναι πάντα στο πλευρό της. Εστω όμως κι έτσι η ομάδα θα προχωρήσει. Μόνοι μας, παίκτες, προπονητές, διοίκηση και οι επτακόσιοι φίλοι της, θα οδηγήσουμε ξανά την ΑΕΚ στην κορυφή."

News 24/7

24MEDIA NETWORK