Φήμη: Επιστρέφει στην δράση και την ΕuroLeague ο Ρούμπιο

Μετά τις κοινές προπονήσεις με την ομάδα της Μπαρτσελόνα, ο Ισπανός αστέρας του NBA ετοιμάζεται να θυμηθεί τα παλιά.

Utah Jazz guard Ricky Rubio (3) in the first half of an NBA basketball game Tuesday, Dec. 26, 2017, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Utah Jazz guard Ricky Rubio (3) in the first half of an NBA basketball game Tuesday, Dec. 26, 2017, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να υπέγραψε συμβόλαιο με τον έμπειρο πόιντ γκαρντ μέχρι το τέλος της σεζόν 2023-24 και θα τον προσθέσει στο ρόστερ της EuroLeague, εξέλιξη που μπορεί να σηματοδοτεί μία μεγάλη επιστροφή.

Ο 33χρονος Ρούμπιο δεν έχει δεσμευτεί να αγωνιστεί στην Μπάρτσα. Ωστόσο, η υπογραφή του με την πρώην ομάδα του μετά τη λήξη της προθεσμίας θα τον εμπόδιζε να εμφανιστεί, ενδεχομένως, στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης αυτή τη σεζόν. Είναι απολύτως στην κρίση του Ισπανού το αν θα αποφασίσει να ντυθεί στα “μπλαουγκάνα” στα επίσημα παιχνίδια.

Τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και ο Ρούμπιο μπορούν να λύσουν το συμβόλαιο χωρίς προβλήματα, αφού υπάρχει λόγος που ο ίδιος αποχώρισε από το NBA και η παρουσία του στην Ισπανία είναι προαιρετική και έχει πειραματικό χαρακτήρα.

Αφού χώρισαν οι δρόμοι του με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και ολοκλήρωσε τη θητεία του στο ΝΒΑ, επικεντρώθηκε στην ψυχική του υγεία και ήταν άγνωστο, μέχρι πρότινος, τι μέλλει γενέσθαι για την καριέρα του Ισπανού.

Διαβάστε περισσότερα

Παίκτης που απέρριψε την Άρσεναλ έκλεισε στην Σίτι

Το μήνυμα του Μαρτίνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό

News 24/7

24MEDIA NETWORK