Final Four: Ο "Ζοτς" απέναντι στην οικοδέσποινα Ρεάλ

Λίγες ώρες έμειναν για την έναρξη του Final Four της Μαδρίτης. Η οικοδέσποινα Ρεάλ τίθεται αντιμέτωπη με την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε μία από τις πιο αμφίρροπες μάχες στην ιστορία της διοργάνωσης.

Final Four: Ο "Ζοτς" απέναντι στην οικοδέσποινα Ρεάλ
INTIME SPORTS

Η οικοδέσποινα Ρεάλ Μαδρίτης τίθεται αντιμέτωπη με την "σταχτοπούτα" σε Final Four, Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, το βράδυ της Παρασκευής (15/05, 22:00) για τα ημιτελικά της Turkish Airlines Euroleague.

Ο "Ζοτς" βρίσκεται για 14η φορά σε Final Four, έχοντας κατακτήσει 8 φορές το βαρύτιμο τρόπαιο. Αυτή τη φορά βέβαια δεν είναι το φαβορί, αλλά το αουτσάιντερ, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για την τελική έκβαση της αναμέτρησης.

Στόχος του Σέρβου τεχνικού είναι να κάνει... κηδεία στη Ρεάλ μέσα στο "Παλάθιo ντε Ντεπόρτες", με τον Stoiximan.gr να προσφέρει τη νίκη της τουρκικής ομάδας στο 3.10.

"Βαρόμετρο" για την Φενέρ αποτελεί ο Άντριου Γκάουντλακ, ο οποίος είναι γνωστός για τις "τρίποντες βόμβες" του, με την απόδοση να φτάνει το 3.75 στην πιθανότητα να πετύχει πάνω από 4 καλάθια τριών πόντων στον αγώνα. Αν μη τι άλλο μία εξαιρετική επιλογή.

Final Four: Ο "Ζοτς" απέναντι στην οικοδέσποινα Ρεάλ

Όσον αφορά τους "μερένγκες", ο Ρούντι Φερνάντες αναμένεται να τραβήξει το... κουπί στο σκοράρισμα, το οποίο τον καθιστά ένα από τα φαβορί για πρώτο σκόρερ του αγώνα, με απόδοση 4.50.

Παράλληλα, ο "γερόλυκος" Φελίπε Ρέγες θα δώσει μεγάλες μάχες κάτω από τα δύο καλάθια, με συνέπεια να θεωρείται πολύ πιθανό να ξεπεράσει τα 5 ριμπάουντ στην αναμέτρηση, το οποίο προσφέρεται στο 1.87 στον Stoiximan.gr.

Στο Stoiximan.gr μπορείτε να ποντάρετε σε περισσότερα από 160 ειδικά στοιχήματα για όλα τα γεγονότα στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Φενέρμπαχτσε.

Διαβάστε ακόμη:

Σπανούλης: "Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα" (VIDEO)

Final Four: Ύμνοι της Marca για τον Σπανούλη

Σφαιρόπουλος: "Πάμε να το πάρουμε"

O Μπιέλιτσα νίκησε τον Σπανούλη για τον τίτλο του MVP

News 24/7

24MEDIA NETWORK