Φλερτ Jazz με Jasikevicious
Ο Sarunas Jasikevicious δεν είναι ευτυχισμένος στο Γκόλντεν Στέιτ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρατήσει τόσο εύκολα την προοπτική να κάνει καριέρα στο ΝΒΑ. Φαίνεται ότι έχει την υπομονή να κυνηγήσει και άλλο αυτή την πρόκληση.
Ο
Sarunas Jasikevicious δεν είναι ευτυχισμένος στο Γκόλντεν Στέιτ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρατήσει τόσο εύκολα την προοπτική να κάνει καριέρα στο ΝΒΑ. Φαίνεται ότι έχει την υπομονή να κυνηγήσει και άλλο αυτή την πρόκληση.
Μιλώντας στην εφημερίδα Salt Lake Tribune, o Saras τόνισε ότι το στιλ των Jazz του πάει πολύ από την άποψη ότι « είναι ότι πιο κοντινό στο ευρωπαϊκό μπάσκετ σε ότι αφορά το ΝΒΑ. Αλλωστε παραλίγο να υπογράψω στη Γιούτα το καλοκαίρι του 2005 ».
Πάντως ο πρώην πλέι μέικερ της Μακάμπι και της Μπαρτσελόνα αφήνει ανοιχτές όλες τις πόρτες: «Θέλω να μπω σε μία διαδικασία να είμαι συνεχώς στο παρκέ. Στο ΝΒΑ όμως λίγα πράγματα εξαρτώνται από σένα».