Φλεβαράκης: "Ομαδικό πνεύμα". Σάκοτα: "Χάσαμε μόνοι μας"

Ο Κώστας Φλεβαράκης έπλεξε το εγκώμιο τόσο των παικτών του όσο του κόσμου των Τρικάλων.

Φλεβαράκης: "Ομαδικό πνεύμα". Σάκοτα: "Χάσαμε μόνοι μας"

Αναλυτικά τόνισε: " Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ΑΕΚ αλλά και στη δική μας την ομάδα για την νίκη όπως επίσης θέλω να δώσω και συγχαρητήρια στον κόσμο των δύο ομάδων.

Το παιχνίδι κύλησε πάρα πολύ ομαλά. Συγχαρητήρια καταρχάς και στους δικούς μας φιλάθλους και θα ξεκινήσω από εκεί γιατί ήταν πάρα πολύ εύκολο να ξεφύγει το παιχνίδι σε ένα ματς που πήγε μέχρι το τέλος όπως πήγε. Οι φίλαθλοι μας είναι αυτοί που μας στηρίζουν στα εντός παιχνίδια που βοήθησαν πάρα πολύ «έσπρωξαν» τα παιδιά σ' ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο και ψυχολογικά πέρα από την ποιότητα του αντιπάλου.

Είχαμε ομαδικό πνεύμα και στην άμυνα παρότι είχαμε απέναντι έναν παίκτη σαν τον Ίγκλις ο οποίος έβαλε και πάρα πολύ δύσκολα σουτ αλλά αυτή είναι η ποιότητα του συγκεκριμένου παιδιού, ενώ όποτε πήγαμε τον παιχνίδι στο ρυθμό που εμείς θέλαμε, νομίζω ότι είχαμε τον πρώτο λόγο".

O Nτούσαν Σάκοτα από την πλευρά του είπε: "Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα, κέρδισαν με μεγάλη προσπάθεια το παιχνίδι. Από την πλευρά μας πιστεύω ότι χάσαμε το παιχνίδι μόνοι μας, δώσαμε το παιχνίδι που το είχαμε φέρει δύο φορές στους δέκα πόντους διαφορά. Δεν ελέγξαμε το ρυθμό όπως έπρεπε, δεν είχαμε ισορροπία στο παιχνίδι, μόνο ψάξαμε το σουτ.

Τελικά ήμασταν και άτυχοι στο τέλος. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγιναν όλα αυτά πριν από την έναρξη του αγώνα, έγιναν πράγματα που είναι έξω από το μπάσκετ, κάτι που δεν βοήθησε κανέναν να μπει στο ρυθμό και να παίξει σωστά και καλά. Από την άλλη ξέρω κάποιες οδηγίες που υπάρχουν από την ομοσπονδία για τη διαιτησία να είναι πιο αυστηρή χωρίς προειδοποίηση αλλά πιστεύω ότι η διαιτησία δεν πρέπει να είναι αστυνομία, να κυνηγάει, πρέπει να βοηθήσει το παιχνίδι να είναι ωραίο και σωστό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK