ΜΠΑΣΚΕΤ

Φλεβαράκης: “Περήφανος για τους παίκτες μου αλλά πικραμένος”

Χαρούμενος για την δεύτερη εκτός έδρας νίκη δήλωσε ο Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς μετά το δραματικό πέρασμα στην παράταση από τα Πατήσια ενώ ο ομόλογος του της ΑΕΚ, Κώστας Φλεβαράκης εξήρε την προσπάθεια των παικτών του, εκφράζοντας ωστόσο την πικρία του για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το ματς.

Φλεβαράκης: “Περήφανος για τους παίκτες μου αλλά πικραμένος”

Αναλυτικά οι δηλώσεις…

Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς: « Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες που προσπάθησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ήταν η δεύτερη νίκη μας εκτός έδρας και γι’ αυτό είμαστε χαρούμενοι. Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για το παιχνίδι. Αξίζαμε τη νίκη και τώρα σκεφτόμαστε τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ»

Κώστας Φλεβαράκης: « Είμαι περήφανος για τους παίκτες και παρά την τελευταία φάση που έκρινε την αναμέτρηση δεν αλλάζω γνώμη. Ένα λάθος και ένα καλάθι και φάουλ την περασμένη εβδομάδα μας έχουν στερήσει τους βαθμούς και αυτό με πικραίνει. Ελπίζω την επόμενη φορά η ατυχία να μην είναι με το μέρος μας. Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK