Φωτιά στην κορυφή της ανατολής

John Wall και Bradley Beal έκαναν ότι ήθελαν την άμυνα των Cavaliers και οι Wizards πήραν σπουδαία νίκη στο Cleveland. Χαμός στην κορυφή της ανατολής, όπου τρεις ομάδες διεκδικούν την πρωτιά!

Washington Wizards' Bradley Beal (3) gets a handshake after the Wizards 127-115 win of an NBA basketball game over the Cleveland Cavaliers in Cleveland, Saturday, March 25, 2017. (AP Photo/Phil Long)
Bradley Beal AP

Μία ζέστη μία... κρύο το πάνε στο Cleveland μόνο που στα παιχνίδια που απομένουν, αν δεν σοβαρευτούν, κινδυνεύουν να χάσουν όχι μόνο την πρωτιά, αλλά να πέσουν στην 3η θέση με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Ελλάδας) πάντως είχε... κρύο, με τους Wizards να παίζουν εκπληκτικό μπάσκετ και να κερδίζουν την παρέα του LeBron στην έδρα της. John Wall και Bradley Beal πέτυχαν μαζί 64 πόντους (τους μισούς δηλαδή) και χάρισαν τη νίκη με 127-115.

Από εκεί και πέρα οι Spurs έπαιξαν με τη φωτιά αλλά δεν κάηκαν τελικά κόντρα στους Knicks, ενώ οι ασόβαροι Timberwolves έχασαν ένα ακόμα παιχνίδι με... εντυπωσιακό τρόπο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Jazz - Clippers 95-108

Wizards - Cavaliers 127-115

Raptors - Mavericks 94-86

Knicks - Spurs 98-106

Timberwolves - Blazers 100-112

Photo credit: AP Photo/Phil Long