Φόβοι πως θα χάσει τη χρονιά ο Ράντσικ

Φόβοι πως θα χάσει τη χρονιά ο Ράντσικ

Ρεπορτάζ: Τάσος Μαγουλάς
" Αντιμετώπιζα πρόβλημα με την καρδιά μου μέσα στην σεζόν αλλά δεν ήθελα να ενημερώσω τους παράγοντες της Μπολόνια για να μην μου κόψουν το συμβόλαιο ". Αυτό δήλωσε το καλοκαίρι ο Μάρτιν Ράντσικ του Ολυμπιακού για το πρόβλημα καρδιάς που τον ενοχλεί από πέρυσι.

Δεν το έκρυψε ποτέ όμως υπήρχε η ελπίδα ότι θα το ξεπεράσει με θεραπευτική αγωγή. Τελικά ο Σλοβάκος σέντερ υποβλήθηκε στην Ιταλία σε επέμβαση καυτηριασμού προκειμένου να διορθωθεί το πρόβλημα με την καρδιακή αρρυθμία.Μία τέτοια επέμβαση δεν είναι τόσο σοβαρή, αλλά λόγω της φύσης της καρδιάς θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει να παίξει πριν από τον Ιανουάριο.

Η ομάδα το πληροφορήθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας και προκάλεσε ένα μικρό σοκ αφού δεν περίμενε κανείς ότι ο σύλλογος θα στερηθεί τον καλύτερο αναπληρωματικό ψηλό του.

Ο γιατρός που τον εγχείρησε, ο Μπρούνο Καρού, διαβεβαίωσε τον παίκτη ότι σε δύο μήνες θα αρχίσει προπονήσεις καθώς η κατάστασή του θυμίζει αυτή του Ζέλικο Ρέμπρατσα. Ο Ολυμπιακός πάντως θα τον κρατήσει αλλά τονίζεται ότι δεν θα γίνει καμία προσπάθεια να πιεστεί και ίσως να μην αγωνιστεί καθόλου φέτος. Η θέση του δεν θα καλυφθεί άμεσα παρά μόνο μέσα στην σεζόν αν παραστεί ανάγκη.

Άλλωστε υπάρχει ακόμα η εκκρεμότητα για το ζήτημα της απόκτησης του Άντριγια Ζίζιτς για τον οποίο υπάρχει αισιοδοξία ότι όλα θα τελειώσουν θετικά πολύ σύντομα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK