Φοβού τον Γκαγκαλούδη
Το βάρος που έχει δοθεί στον ΠΑΟΚ ώστε η Καβάλα να μην πάρει... πολλά από τον Γιάννη Γκαγκαλούδη και τα όσα λένε στον "Δικέφαλο" σχετικά με την υπεροψία που... δεν υπάρχει για το συγκεκριμένο ματς
Καμία υπεροψία στον ΠΑΟΚ για το ματς με την Καβάλα… Το γεγονός πως οι “Αργοναύτες” έχουν ξεκινήσει με τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς δεν φαίνεται να… υπνωτίζει το στρατόπεδο του “Δικεφάλου”. Απεναντίας στους “ασπρόμαυρους” επισημαίνεται πως αντιμετωπίζουν με μεγάλη σοβαρότητα το συγκεκριμένο παιχνίδι και στέκονται στο ότι εκτός του ΠΑΟΚ (απαραίτητο το “διπλό” για να… αυξηθούν τα εισιτήρια στο ματς με τον Κολοσσό, αλλά και γιατί υπάρχει στο μυαλό να γίνει το τρία στα τρία μέχρι το ντέρμπι με τον Αρη την 7η αγωνιστική), την ίδια “δίψα” και ανάγκη για νίκη έχει και η Καβάλα. “Πρέπει να είμαστε σοβαροί στο ματς με την Καβάλα και σε καμιά περίπτωση δεν την υποτιμούμε.
Εξάλλου δεν είναι κακή ομάδα και εκτού αυτού θέλει μια καλή νίκη μετά το άσχημο ξεκίνημά της”, τονίζεται στον ΠΑΟΚ για το συγκεκριμένο ματς. Εν όψει του οποίου είναι γεγονός πως δίνεται μεγάλη σημασία στο να μείνει σε… ρηχά νερά ο Γιάννης Γκαγκαλούδης. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που μπορούν να κάνουν την “ζημιά”, όπως για παράδειγμα ο Αντονι Γκραντι, ωστόσο ο έμπειρος πόιντ γκαρντ αποτελεί τον κύριο μοχλό του παιχνιδιού του συνόλου του Δημήτρη Γαλάνη και στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν η Καβάλα να πάρει όσο το δυνατό λιγότερα από εκείνον, όπως για παράδειγμα στο πικ εν ρολ που εκτιμάται πως μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.
Οσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, όπως αναμενόταν ο Λάζαρος Παπαδόπουλος συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της Παρασκευής (σχεδόν σε όλο), ενώ μεγάλο μέρος αυτού “έβγαλε” ο Κώστας Χαραλαμπίδης, κάτι που έφερε ικανοποίηση στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Το Σάββατο θα φανεί οριστικά αν θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τους “Αργοναύτες”, ακόμη όμως και να γίνει αυτό ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν θα πάρει το ρίσκο να του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής.