Φοβούνται τον ΠΑΟΚ οι φίλοι της Ολντενμπουργκ

Το 49% των φίλων της Ολντενμπουργκ ψήφισε τον ΠΑΟΚ ως τον πιο δύσκολο αντίπαλο της γερμανικής ομάδας στο Champions League και στην δεύτερη θέση είναι η πρωταθλήτρια Γαλλίας, Βιλερμπάν

Φοβούνται τον ΠΑΟΚ οι φίλοι της Ολντενμπουργκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ολντενμπουργκ είναι μία από τις αντιπάλους του ΠΑΟΚ στο Champions League ενώ ο "Δικέφαλος" ακόμη θα αντιμετωπίσει τις Βιλερμπάν, Νεπτούνας, Βέντσπιλς, Ρόζα Ράντομ και δύο ομάδες από τα προκριματικά της διοργάνωσης (Μπενφίκα/Βαρέζε ή Ζολνόκι και Ουσάκ ή ΑΕΚ Λάρνακας/Κλουζ).

Μέσω ψηφοφορίας στο twitter ο γερμανικός σύλλογος το τελευταίο διάστημα για πολλές μέρες ζητούσε από τους οπαδούς της Ολντενμπουργκ να ψηφίσουν ποιος είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος για τους Γερμανούς στην νεοσύστατη διοργάνωση της FIBA.

Η ψηφοφορία πλέον ολοκληρώθηκε και το 49% των φίλων του γερμανικού συλλόγου (αυτοί που συμμετείχαν στην ψηφοφορία) ψήφισε πως ο ΠΑΟΚ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος για την Ολντενμπουργκ, το 32% του συνόλου ψήφισε την Βιλερμπάν, το 11% ψήφισε την Βέντσπιλς και το 8% ψήφισε την επιλογή "άλλη ομάδα". Oι οπαδοί της Ολντενμπουργκ, λοιπόν, δείχνουν να "φοβούνται" περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα τον ΠΑΟΚ στον όμιλο, περισσότερο μάλιστα και από την Βιλερμπάν που είναι η πρωταθλήτρια Γαλλίας (για την σεζόν 2015-16) και αποτελεί τον σύλλογο στον οποίο είναι πρόεδρος ο Τόνι Πάρκερ.

Το θέμα Γεωργάκη

Στα μεταγραφικά για το θέμα του "ψηλού" από το στρατόπεδο του Γιώργου Γεωργάκη προκύπτει πως το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει μια κουβέντα με την πλευρά του ΠΑΟΚ, ότι από τον "Δικέφαλο" αναφέρθηκε πως είναι μέσα στις σκέψεις ο Ελληνας σέντερ (στις τάξεις των "ασπρόμαυρων" υπάρχει η άποψη πως ο Γεωργάκης έχει καλό σωματότυπο και μπορεί να εξελιχθεί αφού ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι... μετρ στο να βελτιώνει "ψηλούς") αλλά του μεταφέρθηκε πως θα πρέπει να υπάρχει αναμονή μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας (προφανώς λόγω του θέματος του Μιχάλη Τσαιρέλη).

News 24/7

24MEDIA NETWORK