Ραντεβού στην Πόλη έδωσε ο Αγγελόπουλος

Άφησε τις αφιερώσεις για το Final-4 στην Πόλη ο Γιώργος Αγγελόπουλος, βγάζοντας σιγουριά για ακόμη μια επιτυχημένη σεζόν στην Ευρωλίγκα. Τι είπε για το ΣΕΦ και την ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CRVENA ZVEZDA
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CRVENA ZVEZDA EUROKINISSI SPORTS

Η ατάκα που άφησε για το τέλος της συνέντευξής του στην ΕΡΤ ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν και η πιο... ιντριγκαδόρικη.

Ο εκ των προέδρων του Ολυμπιακού, ο οποίος συνόδευσε την αποστολή στο Βελιγράδι, ρωτήθηκε από τον Βαγγέλη Ιωάννου που αφιερώνει τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα και αποκρίθηκε με νόημα "θα τα πούμε στην Κωνσταντινούπολη..."

Προηγουμένως είχε αναφέρει: " Ήταν ένα ματς υψηλού επιπέδου που θύμιζε ματς πλέι οφ. Και το τρίποντο του Πρίντεζη στην κανονική διάρκεια ήταν πολύ σημαντικό. Τα μυστικά είναι πολλα και κάποια στιγμή θα τ' αναλύσουμε. Είναι ο Έλληνας προπονητής και ο ελληνικός κορμός, αλλά προσφέρουν και οι ξένοι που τους πλαισιώνουν, το πώς δένουν με τους υπόλοιπους.

Πήγα στ' αποδυτήρια και έδωσα συγχαρητήρια. Συγκρατημένα πράγματα. Νομίζω ότι με τον αδερφό μου έχουμε πετύχει κάτι εκπληκτικό που δείχνει σταθερότητα. Είμαστε η καλύτερη ομάδα την τελευταία 8ετία και είμαστε περήφανοι. Ο καθένας μπορεί να κάνει όνειρα, τώρα έχουμε το δύσκολο ματς με τη Ρεάλ. Δεν θα πω ότι ζήλεψα την ατμόσφαιρα, ήταν όμως εντυπωσιακή. Η Πολιτεία κάνει κάποιες σκέψεις για το ΣΕΦ, όταν μας ανακοινωθούν θα συζητήσουμε, δεν είναι ακόμη ώριμο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK