Γάλλοι: 10η η Ελλάδα

Γάλλοι: 10η η Ελλάδα
Δύο ομάδες υποτιμούν οι Γάλλοι. Την εθνική Ελλάδας και την εθνική... Γαλλίας. Στο κεντρικό άρθρο της "Εquipe" για την διοργάνωση του Ευρωμπάσκετ, καταγράφονται τα φαβορί για το τουρνουά και δείχνοντας την πλήρη αποχή τους από τα ευρωπαϊκά δρώμενα κρίνουν πως στην καλύτερη περίπτωση το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους θα τρυπώσει στην οκτάδα.

Σε ότι αφορά στην Ελλάδα το γεγονός ότι είναι μία από τις λίγες ομάδες που δεν έχει παίκτη στο ΝΒΑ ούτε και κάποια επιτυχία τα τελευταία χρόνια, την καταδικάζει στην 10η θέση των προβλέψεων. Όπως αναφέρεται, η Ελλάδα δεν διαθέτει κάποιον ηγέτη όπως στον παρελθόν (τον Γκάλη τον έχουμε ξεχάσει μόνο στην Ελλάδα), και ως αποτέλεσμα παρά το καλό σύνολο δεν είναι σε θέση να απειλήσει την Σλοβενία και την Γαλλία.

Η εκτίμηση στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στους παίκτες από το ΝΒΑ αλλά και στα τελευταία χρόνια οπότε η ανάλυση είναι αρκούντως επιφανειακή. Σε ότι αφορά στις πρώτες θέσεις αναμένεται να κονταροχτυπηθεί η Σερβία με την Ρωσία και την Ιταλία. Έτσι λένε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK