Γενικευμένη σύρραξη και παραλίγο ξύλο έπειτα από πόστερ κάρφωμα του Κρικ στον Ντελαβεντόβα

Χαμός στο πρωτάθλημα του NBL στον αγώνα των Σάουθ Ιστ Μέλμπουρν Φοίνιξ με την Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ, με τον Μιτς Κρικ να κάνει πόστερ τον Μάθιου Ντελαβεντόβα και να πανηγυρίζει από πάνω του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει γενικευμένη σύρραξη.

Γενικευμένη σύρραξη και παραλίγο ξύλο έπειτα από πόστερ κάρφωμα του Κρικ στον Ντελαβεντόβα

Στην Αυστραλία το εθνικό σπορ είναι το ράγκμπι όπου το ξύλο... περισσεύει. Οι 7.000 φίλαθλοι που βρέθηκαν λοιπόν στον αγώνα των Σάουθ Ιστ Μέλμπουρν Φοίνιξ με την Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ (νίκη των πρώτων με 94-86) για το πρωτάθλημα του NBL (Ωκεανίας) είδαν μπάσκετ και... λίγο από ράγκμπι!

Αφορμή ήταν ένα εντυπωσιακό πόστερ κάρφωμα του διεθνούς Αυστραλού Μιτς Κρικ των Φοίνιξ στον άλλοτε ΝΒΑερ - και συμπαίκτη του στην εθνική Αυστραλίας - Μάθιου Ντελαβεντόβα, αφού μετά την θεαματική φάση ο Κρικ στάθηκε από πάνω του και πανηγύρισε. Αυτό όμως δεν άρεσε στον (συμπαίκτη) του Ντελεβαντόβα, Μέισον Πίτλινγκ, ο οποίος έσπευσε αμέσως και πέταξε στο παρκέ τον Κρικ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει γενικευμένη σύρραξη.

Για την ιστορία, αφού πέρασαν μερικά λεπτά, οι διαιτητές αποφάσισαν τελικά να αποβάλλουν τον Πίτλινγκ λόγω του σπρωξίματός του και να χρεώσουν με τεχνική ποινή τον Κρικ επειδή εξαιτίας του πανηγυρισμού του ξεκίνησαν όλα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK