Γι' αυτό είναι Βασιλιάς ο Λε Μπρον

Τι κάνει ο King James όταν δεν είναι στην προπόνηση των Καβαλίερς; Μα φυσικά... προπόνηση, αλλά με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Παντού και πάντα βρίσκει τρόπους να κρατάει το κορμί και τη φυσική του κατάσταση σε τέλεια επίπεδα. Δεν θα πιστεύετε τι έχει σκαρφιστεί και τι έχει κάνει. Δείτε το...

Γι' αυτό είναι Βασιλιάς ο Λε Μπρον

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο αθλητής που αποτελεί αντικείμενο λατρείας για εκατοντάδες εκατομμύρια φανς της στρογγυλής Θεάς σε κάθε γωνιά του πλανήτη και ταυτόχρονα ένας από τους λίγους "εκλεκτούς" του παγκόσμιου αθλητισμού με τόσους πολλούς haters (εκείνους που λατρεύουν να τον... μισούν).

Σε οποιαδήποτε πάντως κατηγορία και αν βρίσκεσαι, για ένα πράγμα δεν μπορείς με τίποτα να τον κατηγορήσεις. Για την αλλεργία που έχει στις... ήττες και το χάρισμα που έχει να μεταμορφώνει κάθε ομάδα στην οποία βρίσκεται σε πρωταγωνίστρια στο ΝΒΑ αλλά και στο πόσο δουλευταράς είναι.

Γι' αυτό είναι Βασιλιάς ο Λε Μπρον

Όχι μόνο στις προπονήσεις με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς ή στο παρελθόν με τους Μαϊάμι Χιτ αλλά οπουδήποτε και αν βρίσκεται, με τον 31χρονο Αμερικανό άσο να μη χάνει την παραμικρή ευκαιρία για φυσική άσκηση -ειδικά σε περίοδο διακοπών και χαλάρωσης για τους "κοινούς θνητούς"- ώστε να κρατάει το σώμα του σε τ-έ-λ-ε-ι-α κατάσταση.

Γι' αυτό είναι Βασιλιάς ο Λε Μπρον

"Αρνούμαι να αποδεχτώ οτιδήποτε λιγότερο από το να μη δουλεύεις. Αν δεν καταφέρω σε κάτι Δεν θα φταίει ποτέ ότι δεν δούλεψα πολύ", είναι ένα από τα moto του "Βασιλιά", ο οποίος δύο χρόνια πριν είχε αφήσει άπαντες με ανοιχτό το στόμα βλέποντας τη φωτογραφία του όπου κουβαλούσε ένα λάστιχο αυτοκινήτου για γυμναστική!

Γι' αυτό είναι Βασιλιάς ο Λε Μπρον

Και φυσικά δεν ήταν η μοναδική στιγμή που κατάλαβε ο κόσμος πώς παραμένει ο Νο1 τα τελευταία χρόνια. Δείτε ορισμένες ενδεικτικές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στην προσωπική του σελίδα στο Instagram:

Ο Λεμπρόν παίζει softball

Ο Λεμπρόν κάνει αερόμπικ

Ο ΛεΜπρον γυμνάζεται σπίτι:

Ο Λεμπρόν "σκίζεται" στο γυμναστήριο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK