Για το 13 το... τυχερό

Πολύ δύσκολα η 13η φετινή απόπειρα του Παναθηναϊκού προκειμένου να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του δεν θα είναι γούρικη.

Για το 13 το... τυχερό
Πολύ δύσκολα η 13η φετινή απόπειρα του Παναθηναϊκού προκειμένου να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του δεν θα είναι γούρικη. Έχοντας περάσει από τις αφιλόξενες έδρες της Ούλκερ και της Σιένα και έχοντας παράλληλα επικρατήσει εντός έδρας της ΤΣΚΚΑ με δέκα πόντους διαφορά, έκπληξη θα αποτελέσει όποια απώλεια βαθμών κόντρα στην Παρτιζάν. Είναι άλλωστε τέτοια η ποιοτική αλλά και ποσοτική διαφορά των δύο ομάδων που οι παίκτες του Ντούσαν Βουγιόσεβιτς μόνο για συλλογή εμπειριών ταξιδεύουν στην Αθήνα αντιμετωπίζοντας -ίσως- την πιο φορμαρισμένη ομάδα σε όλη την Ευρώπη.

Μόνο αψήφιστα πάντως δεν έχει πάρει το παιχνίδι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κάτι το οποίο ζητά και από τους παίκτες του. Μπορεί η Παρτιζάν να μην έχει ακόμη νίκη στον 3ο Όμιλο της Ευρωλίγκα (δυο ήττες στο Βελιγράδι) ούσα ουραγός της βαθμολογίας, ωστόσο αν οι περιφερειακοί της βρεθούν σε καλή -επιθετικά- ημέρα δεν αποκλείεται με μακρινά σουτ να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα του "τριφυλλιού". Όπλο που γνωρίζει από πρώτο χέρι ο Σέρβος κόουτς του Παναθηναϊκού έχοντας αρχίσει την επιτυχημένη προπονητική καριέρα του από τον πάγκο της.

Ο Ομπράντοβιτς θα αναγκαστεί να παρατάξει την ομάδα δίχως τον Γιάκα Λάκοβιτς. Ο Σλοβένος γκαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις αμυγδαλές του και δεν δύναται να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Λογικό οπότε είναι οι Διαμαντίδης, Σπανούλης και -σε δεύτερη μοίρα- ο Καλαϊτζής να φορτωθούν περισσότερες ευθύνες. Εκτός του Λάκοβιτς, ενδέχεται να απουσιάσει και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, με τη συμμετοχή του να ξεκαθαρίζει λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK