Γιαννάκης: "Απλά φήμες ότι αφορά την Εθνική"

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε πως είναι πεινασμένος για νέες προκλήσεις στην προπονητική του καριέρα, ενώ τόνισε πως ότι έχει ακουστεί σχετικά με επιστροφή του στην Εθνική είναι απλά φήμες. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Γιαννάκης: "Απλά φήμες ότι αφορά την Εθνική"

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, σε συνέντευξη που έδωσε στο "Sportando" δήλωσε πως οτιδήποτε έχει ακουστεί σχετικά με την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα είναι απλά φήμες.

"Είναι απλά φήμες. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την Εθνική. Κάναμε κάτι πολύ σημαντικό για την Ελλάδα. Αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού της Εθνικής. Ήμασταν σαν οικογένεια και είχαμε καλά αποτελέσματα. Θα θυμάμαι πάντα τη θητεία μου στην Εθνική Ελλάδος και εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον".

Στη συνέχεια ο Γιαννάκης αναφέρθηκε στη θητεία του στην εθνική Κίνας: "Ήταν πολύ καλή εμπειρία. Ο κόσμος λατρεύει το μπάσκετ. Πρέπει όμως να αλλάξει η νοοτροπία τους. Αυτό ήταν το δυσκολότερο για μένα"

Παράλληλα σχολίασε και τη δυσκολία να φτάσει μια ομάδα σε Final Four της Ευρωλίγκας: "Πρέπει να ξοδέψεις πολύ χρόνο δουλεύοντας με τους παίκτες. Στην Ευρώπη οι ομάδες πρέπει να παίζουν μόνο για να κερδίσουν. Πρέπει να κάνεις rotation για να μπορέσεις να βγάλεις όλη τη σεζόν, με τόσους αγώνες. Ο κόουτς πρέπει πολλές φορές να απομακρύνει το άγχος από τους παίκτες και να το σηκώνει στους δικούς του ώμους".

Ενώ τέλος, δήλωσε πως είναι πεινασμένος για νέες προκλήσεις: "Είμαι ανοιχτός στο να προπονήσω. Ψάχνω για κάποια καλή ομάδα, γιατί είμαι πεινασμένος να ξανά προπονήσω. Σίγουρα κάτι θα κάνω την επόμενη περίοδο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK