Γιαννάκης: "Μπορούμε τη διάκριση"

Γιαννάκης: "Μπορούμε τη διάκριση"
Το ευρωμπάσκετ ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή και η Εθνική ομάδα ρίχνεται στη μάχη της διάκρισης με πρώτο αντίπαλο τη Γαλλία. Στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Γιαννάκης παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την προσπάθεια των παικτών του και τόνισε ότι ήρθε η ώρα να μιλήσουν στο παρκέ .

Αναλυτικά:

"Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα σε βάθος χρόνου έχει ήδη δείξει εξαιρετικά στοιχεία. Εχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ, έχουμε δείξει θέληση και πάθος να ξεχωρίσουμε και δεν έχουμε στο μυαλό μας μόνο το αποτέλεσμα. Είμαστε μία ομάδα με δυνατότητα να παίξει ακόμα πιο καλό μπάσκετ."


Για τη γαλλική ομάδα ο Γιαννάκης υπογράμμισε: "Εχει πολύ καλούς αθλητές, παιδιά από το ΝΒΑ, αλλά εμείς μπορούμε να κοιτάξουμε τους πάντες στα μάτια.Δεν υπάρχει μόνο ο Πάρκερ Το σημαντικό είναι να είμαστε ομάδα στα δύσκολα, να μείνει ο ένας κοντά στον άλλον. Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται στις μεγάλες νίκες και τις μεγάλες ήττες."



Aπό την πλευρά του ο αρχηγός Μιχάλης Κακιούζης επεσήμανε: "Πιστεύω πως αν είμαστε σοβαροί θα πετύχουμε τους στόχους μας. Εδώ και καιρό μιλάμε εκτός γηπέδου. Έχω μιλήσει αρκετά αυτές τις μέρες και πλέον είναι η ώρα να μιλήσουμε και στο παρκέ. Ο αθλητισμός υψηλού επιπέδου είναι έννοια συνυφασμένη με το άγχος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK