Γιαννάκης: “Συνεχίζουμε για τα δύσκολα ματς που έρχονται”
Δεν είχε πολλά να πει μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο Παναγιώτης Γιαννάκης ο οποίος έχει πλέον στραμμένο το βλέμμα του στα παιχνίδια με την Πρόκομ.
Αναλυτικά ο «Δράκος» τόνισε: « Είχαμε να αντιμετωπίσουμε πέρα από τον Πανιώνιο που είναι μια καλή ομάδα και την συγκέντρωση για τα παιχνίδια που έρχονται. Πήγαμε καλά στο ξεκίνημα και δημιουργήθηκε διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε ίδια ταχύτητα. Ο Πανιώνιος κατόρθωσε τότε να παίξει καλύτερα και ο κόσμος είδε καλό παιχνίδι. Είχαμε καλές συνεργασίες και πλέον συνεχίζουμε για τη δύσκολη συνέχεια».
Ο προπονητής του Πανιωνίου, Νέναντ Μάρκοβιτς, τόνισε: « Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς για εμάς. Ο Ολυμπιακός καλό μομέντουμ αυτή την εποχή. Ευχόμαστε να περάσει την Πρόκομ και να κερδίσει την Ευρωλίγκα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση. Ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλά ποσοστά και ήμουν εντυπωσιασμένος, επειδή εμείς δεν μπορούσαμε ούτε φάουλ να τους κάνουμε. Χάρηκα γιατί είχαμε αρκετή ώρα στο παρκέ νεαρούς παίκτες. Από εδώ και πέρα θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες».