Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ομογενείς: "Κάθε φορά που έρχεστε σε Greek Night, κερδίζουμε"

Οι Μιλγουόκι Μπακς παρουσίασαν σε ένα υπέροχο βίντεο όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους ομογενείς που βρέθηκαν στη Greek Night απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ομογενείς: "Κάθε φορά που έρχεστε σε Greek Night, κερδίζουμε"

Το παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς είχε έντονο ελληνικό χρώμα, δεδομένου ότι τα "Ελάφια" είχαν μετατρέψει τη βραδιά σε Greek Night.

Εκατοντάδες ομογενείς βρέθηκαν στο Fiserv Forum και είδαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να οδηγεί την ομάδα του σε ακόμη μία νίκη, πριν ο MVP των NBA Finals 2021 πάρει το μικρόφωνο στο χέρι και ευχαριστήσει άπαντες για τη δυναμική παρουσία τους.

Οι Μιλγουόκι Μπακς παρουσίασαν όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, κάνοντας το σχετικό social post στα ελληνικά:

"Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε. Ελπίζω να διασκεδάσατε το παιχνίδι. Όποτε έρχεστε σε Greek Night, πάντα κερδίζουμε κι αυτό είναι καλό. Θα 'μαι σύντομος. Για σας παίζουμε, όποτε βγαίνουμε στο παρκέ και εκπροσωπούμε την οικογένεια και την ομάδα, εκπροσωπούμε κι εσάς που μας στηρίζετε συνέχεια, κάθε μέρα. Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε εδώ. Πάντα όποτε έρχομαι, απολαμβάνω την αγάπη σας. Πριν φύγουμε, θέλω να βγάλουμε ένα βίντεο γιατί πέρσι δεν έβγαλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK