Giannis και Μπακς έστειλαν το μήνυμά τους: Στα πλέι οφ δεν πηγαίνουν για πλάκα...

Για ν' αμφισβητηθεί πλέον η θέση των Μπακς στα πλέι οφ του ΝΒΑ, θα πρέπει οι ταύροι να βγάλουν κέρατα!

Giannis και Μπακς έστειλαν το μήνυμά τους: Στα πλέι οφ δεν πηγαίνουν για πλάκα...

Τους Μπακς δεν τους σκιάζει Βοστόνη καμιά! Χάρη στο 103-100 επί των Σέλτικς στο "Γκάρντεν", δια χειρός Γιάννη Αντετοκούνμπο, η ομάδα του Τζέισον Κιντ έβαλε ακόμη ένα λιθαράκι για την εδραίωσή της στην 8άδα της Ανατολής και παράλληλα επιβεβαίωσε πως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για οποιαδήποτε ομάδα την βρει στο δρόμο της, ακόμη και με μειονέκτημα έδρας.

Ο απαστράπτων Giannis των 22 πόντων (6/13 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 4/7 βολές), των 9 ριμπάουντ, των 3 ασίστ, των 3 κλεψιμάτων, των 3 κοψιμάτων και των μόλις των 2 λαθών είχε και σημαντική βοήθεια. Την οποία και χρειαζόταν.

Αφενός του Κρις Μίντλετον (19 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και του Γκρεγκ Μονρό (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ) αφετέρου του Μάλκολμ Μπρόγκντον. Ο μικρός, όχι ότι οι άλλοι είναι μεγάλοι βέβαια, είχε 16 πόντους, οι 6 εκ των οποίων στα τελευταία 2'46''! Και έριξε τη χαριστική βολή στους "Κέλτες" προσθέτοντας ακόμη μία... ψήφο στην κάλπη για το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου.

Με τη μεγάλη αυτή νίκη το Μιλγουόκι έχει πλέον ρεκόρ 39-36 και είναι στο +3.5 από το Σικάγο (35-39)! Ούτε αν βγάλουν οι ταύροι κέρατα μπορούν να φράξουν την είσοδο των "ελαφιών" στο μεγάλο πάρτι της post season. Θα είναι εκεί...

Photo Credits: AP Photo/Mary Schwalm

News 24/7

24MEDIA NETWORK