Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο μαζί στο παρκέ (PHOTOS)

Η μεγάλη συνάντηση των αδερφών Αντετοκούνμπο έγινε πραγματικότητα στο ματς των Νικς με τους Μπακς, με τον Θανάση να βρίσκεται στην πρώτη σειρά του "Madison Square Garden" για να παρακολουθήσει τον μικρότερό αδερφό του. Δείτε φωτογραφίες.

Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο μαζί στο παρκέ (PHOTOS)

Οι Μπακς δεν έδειξαν οίκτο στους Νικς και τους υποχρεώσαν στην 11η συνεχόμενη ήττα, επικρατώντας με 95-82 στη Νέα Υόρκη, με τον Γιάννη Αντετοκούμπο να κάνει double-double με 16 πόντους και 12 ριμπάουντ. Η ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση του παίκτη του Μιλγουόκι, ίσως οφείλεται στο γεγονός πως στην πρώτη σειρά του "Madison Square Garden" βρισκόταν ο αδερφός του Θανάσης, ο οποίος αγωνίζεται στην θυγατρική ομάδα των Νικς, τους Γουέστσεστερ Νικς και είχε έρθει για να παρακολουθήσει το ματς.

Φυσικά μετά τη λήξη του αγώνα δεν έλειψαν οι φωτογραφίες των δύο, εντός παρκέ καθώς και οι δηλώσεις.

Σε ερώτηση για το πως θα τους φαινόταν το γεγονός να βρεθούν και ως αντίπαλοι εντός γηπέδου, o Γιάννης απάντησε: "Θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος αδερφός του κόσμου", με τον Θανάση να συμφωνεί.

So happy to see my brother fir the first time this New Year :)))

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Thanasis Antetokounmpo (@thanasis_ante43) στις

Just a couple of #GreekFreaks saying hello at @madisonsquaregarden. #brothers #Antetokounmpo @thanasis_ante43 @giannis_ante34

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Westchester Knicks (@wcknicks) στις

"What will it mean to both of you when you're both on an #NBA court together?" Watch to hear their answers! @thanasis_ante43 @giannis_ante34

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Westchester Knicks (@wcknicks) στις

News 24/7

24MEDIA NETWORK