Γιατί όλο το NBA ασχολείται με έναν φίλαθλο των Μπουλς με φανέλα Τζόρνταν

Ένας φίλαθλος των Σικάγο Μπουλς έκανε το... λάθος να φορέσει φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν σε αγώνα των 'ταύρων'. Οι σχολιαστές δεν το δέχθηκαν και άρχισαν να τον κοροϊδεύουν. Στο τέλος, ο ίδιος βγήκε νικητής, σε μία πολύ περίεργη ιστορία.

Γιατί όλο το NBA ασχολείται με έναν φίλαθλο των Μπουλς με φανέλα Τζόρνταν
TWITTER

Ο Μακ Μακλέντον είναι φίλαθλος των Σικάγο Μπουλς και δεν... ντρέπεται γι' αυτό, παρά το ναδίρ στο οποίο έχει φτάσει η ομάδα το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, βρέθηκε στο 'Άμγουεϊ Σέντερ' το βράδυ της Παρασκευής για να παρακολουθήσει τους 'ταύρους' να αντιμετωπίζουν τους Μάτζικ για την κανονική περίοδο του NBA, φορώντας μία φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν. Κι αυτό ήταν το λάθος του!

Το παιχνίδι βρισκόταν στη 2η περίοδο, όταν ο σκηνοθέτης έδειξε ένα πλάνο από τον Μακλέντον και τη φίλη του στην κερκίδα. Οι σχολιαστές της αναμέτρησης, Στέισι Κινγκ (συμπαίκτης του Τζόρνταν στο πρώτο three-peat των Μπουλς) και Άνταμ Άμιν, θεώρησαν αστείο το γεγονός ότι ο φίλαθλος των Μπουλς φορούσε μια παλιά φανέλα των Μπουλς με τον αριθμό 23, κρίνοντας ότι ίσως πρόκειται για μία απομίμηση.

Με αυτό κατά νου, άρχισαν τα δηκτικά σχόλια για το τι θα μπορούσε να λέει από πίσω η φανέλα, φτάνοντας μέχρι το... εμβληματικό 'Νάικιλ Τζόρναν'. Αν σε κάποιους δεν λέει κάτι το συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο, πρόκειται για την πιο δημοφιλή φθηνή απομίμηση παιχνιδιού (με την ονομασία Slam Dump...), που δεν είχε εξασφαλίσει δικαιώματα και προσπάθησε να αντιγράψει όσο το δυνατόν... καλύτερα αυθεντικές φιγούρες. Έτσι, το Μάικλ Τζόρνταν έγινε Νάικλ Τζόρναν, οι Σικάγο Μπουλς έγιναν Σονκάγκο Μπολς, ο αριθμός του παίκτη είναι το 22 και η φωτογραφία του είναι αυτό το φωτοσοπαρισμένο αριστούργημα:

Γιατί όλο το NBA ασχολείται με έναν φίλαθλο των Μπουλς με φανέλα Τζόρνταν


Ύστερα από 1,5 λεπτό roasting στον φίλαθλο με αντίστοιχα αστεία για το τι θα μπορούσε να γράφει στην πλάτη η φανέλα του, οι σχολιαστές συνέχισαν με τη μετάδοση του αγώνα. Ωστόσο, είχαν... αφυπνίσει το Κράκεν, αφού τα social media πήραν 'φωτιά' σχετικά με το περιστατικό, είτε συνεχίζοντας την πλάκα των σχολιαστών είτε κατακρίνοντάς τους για τη συμπεριφορά αυτή.

Όταν, δε, το απόσπασμα του βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο, οι αντιδράσεις πολλαπλασιάστηκαν σε τέτοιο βαθμό, που έφτασαν μέχρι τα μάτια του ίδιου του Μακλέντον στις κερκίδες! Ο φίλαθλος πιθανότατα είδε στο κινητό της φίλης του τι συνέβη και άρχισε να γελάει, απολαμβάνοντας το σόου που είχε προκαλέσει χωρίς να το γνωρίζει και χωρίς να το σχεδιάζει!

Παράλληλα με όλα αυτά, οι Μπουλς κινήθηκαν τάχιστα ώστε να βρουν τα στοιχεία του φιλάθλου, κατόπιν απαίτησης και από ορισμένους χρήστες του twitter, που ζητούσαν νέα φανέλα για τον Μακλέντον. "Έχουμε τα στοιχεία του φίλου, θα τον φτιάξουμε", ήταν η απάντηση των Μπουλς στο twitter.

Και το έκαναν, όπως ενημέρωσαν και οι ίδιοι οι σχολιαστές κατά τη μετάδοσή τους, όταν εξήγησαν ότι αστειεύονταν και ότι και το ίδιο το 'θύμα' τους φαίνεται πως κατάλαβε την πλάκα. Επανέλαβαν ότι οι ίδιοι σε συνεργασία με τους Μπουλς θα φροντίσουν ώστε ο Μακλέντον να παραλάβει ένα πακέτο με εμφανίσεις και πολλά ακόμα.

Τον τελευταίο λόγο είχε ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, ο οποίος ανέβασε στο twitter βίντεο όπου εξηγεί το ζήτημα απ' τη σκοπιά του: "Είμαι φίλος των Μπουλς όλη τη ζωή μου. Η φανέλα είναι αυθεντική. Απλά είναι παλιά. Καμία κακία από μέρους μου, παραμένω φίλος των Μπουλς", είπε μεταξύ άλλων.

Όλα αυτά δεν αλλάζουν την πραγματικότητα, βέβαια. Οι Μπουλς ηττήθηκαν 119-123, με τον Νίκολα Βούτσεβιτς να κάνει εκπληκτικό παιχνίδι (43 πόντοι, 19 ριμπάουν), ενώ για τους 'ταύρους' διασώθηκε ο Ζακ Λαβίν με 26 πόντους και 8 ασίστ. Με ρεκόρ 9-13 αυτήν τη στιγμή, δεν είναι παράκενο που ο Μακλέντον προτιμά να φορά φανέλες από εκείνη την εποχή, σε σχέση με καινούργιες...

News 24/7

24MEDIA NETWORK