Γιορτές και... Τρίκαλα στο μυαλό του Αιγάλεω

Με το μυαλό στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με τα Τρίκαλα, θα κάνουν Χριστούγεννα οι παίκτες του Αιγάλεω.

Γιορτές και... Τρίκαλα στο μυαλό του Αιγάλεω
Επιβεβαιώνοντας του λόγου το αληθές, ο Νίκος Αγγελόπουλος τόνισε: "Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι πως θα καταφέρουμε να νικήσουμε τα Τρίκαλα, ώστε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς και αυτό φάνηκε τόσο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όσο και στα προηγούμενα ματς με την ΑΕΛ και τον Κολοσσό, όπου παρά την κούραση και τα όποια αγωνιστικά μας προβλήματα ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αυτό που θέλω να ελπίζω είναι η νέα χρονιά να μας φέρει τύχη, ώστε να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς και η σκληρή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις να έχει τα αποτελέσματα που περιμένουμε".

Ο Ελληνας φόργουορντ έζησε από πολύ κοντά τα επεισόδια στον αγώνα με τον Πανιώνιο, καθώς ήταν από αυτούς που ανέβηκαν στην εξέδρα, με στόχο να εκτονώσουν την ένταση: "Μέχρι τον αγώνα με τον Πανιώνιο, ήμουν πολύ χαρούμενος διότι στα εντός έδρας παιχνίδια οι οπαδοί μας δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Από την περασμένη Κυριακή και μετά είμαι περήφανος για τον κόσμο μας, διότι άλλοι στη θέση τους πολύ απλά θα είχαν φύγει από το γήπεδο. Το μόνο που έχω να πω στους φιλάθλους μας είναι ότι τους ευχαριστούμε".

Στον αγωνιστικό τομέα, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Τετάρτη, όταν και θα δοθεί τριήμερο ρεπό. Μοναδικός απών από τις προπονήσεις είναι ο τραυματίας, Ράιμοντς Γκάμπρανς που υποφέρει από διάστρεμμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK