Γκέρσον: “Αναλαμβάνω την ευθύνη…”
Οι δηλώσεις από το ΣΕΦ.
Οι δηλώσεις από το ΣΕΦ:
Πίνι Γκέρσον: “Ακόμη κι απέναντι σε πέντε… κώνους να παίζαμε πάλι θα χάναμε! Αναλαμβάνω την ευθύνη αυτής της μαύρης νύχτας. Περίμενα την αντίδραση του κοινού, αφού ήμασταν τραγικοί. Ο κόσμος έχει δίκιο, γιατί έρχεται να δει καλό μπάσκετ κι εμείς σήμερα ήμασταν χάλια”.
“Με τον Σχορτσιανίτη ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει. Εγώ έμαθα να κοιτώ κάθε παίκτη στα μάτια. Κάναμε για χάρη του συχνά το χατίρι των φιλάθλων, όμως είναι ικανός να έρχεται σε όλες τις προπονήσεις και να μην εμφανιστεί σε αγώνα. Είναι δύσκολο να βρούμε καλό ψηλό τέτοια εποχή, αλλά αλλά δε νομίζω ότι θα αλλάξει και τίποτα ό,τι κι αν κάνουμε”.
Μανώλης Παπαμακάριος: “Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου. Η εμφάνισή μας δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες ούτε των οπαδών, ούτε της διοίκησης, ούτε και στις δικές μας”.
16ο All Star Game ΟΠΑΠ
Ψηφίστε τους καλύτερους στον ΕΣΑΚΕ!