Γκέρσον: “Δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια”
Μία ομάδα που θέλει να θεωρείται μεγάλη, θα πρέπει να συμπεριφέρεται κι ως τέτοια. Όσο κι αν ένα παιχνίδι είναι βαθμολογικά αδιάφορο, ο τρόπος που θα αντιμετωπιστεί έχει ξεχωριστή σημασία. Εκεί εστιάζει ο Πίνι Γκέρσον ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα.
μεγάλη, θα πρέπει να συμπεριφέρεται κι
ως τέτοια. Όσο κι αν ένα παιχνίδι είναι
βαθμολογικά αδιάφορο, ο τρόπος που θα αντιμετωπιστεί έχει
ξεχωριστή σημασία. Εκεί εστιάζει ο
Πίνι Γκέρσον ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με την
ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Μολονότι η πρόκριση του
Ολυμπιακού θα κριθεί την ερχόμενη εβδομάδα, ο Ισραηλινός δεν… αποπροσανατολίζεται.
” Με βάσει τη βαθμολογία, η αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ δεν έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ούτως ή άλλως η πρόκρισή μας στα προημιτελικά της διοργάνωσης θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής με τη Μπανταλόνα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να νικήσουμε. Δεν θα ήταν απαραίτητο να ταξιδέψουμε στη Μόσχα, αν δεν το θέλαμε “, επισήμανε ο προπονητής του Ολυμπιακού.
Η αναμέτρηση του πρώτου γύρου αποτέλεσε μια “κακή” παρένθεση για τους “ερυθρόλευκους”. Ο Γκέρσον πιστεύει πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί διαφορετική διεκδικώντας ακόμη και τη νίκη. ” Η ΤΣΣΚΑ είναι αναμφίβολα το φαβορί. Είναι σε τέλεια κατάσταση κι όπως έχω πει είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Ωστόσο θα παλέψουμε, καθώς έχουμε πολλά να κερδίσουμε. Γνωρίζουμε ακριβώς τι μας περιμένει και είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε “.
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος δεν παρέκλινε του… σχεδίου. Συμφώνησε με τα λεγόμενα του προπονητή του, παραδέχθηκε πως η ΤΣΣΚΑ είναι σε εξαιρετική φόρμα, προσθέτοντας όμως πως ” θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το καλύτερο κι ελπίζω πως μπορούμε να γίνουμε η πρώτη ομάδα που θα φύγει από τη Μόσχα με τη νίκη “.