Γκόρντον η επιστροφή, μετά από 67 μήνες

Ο Άρης ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τον Τζαμόν Γκόρντον και ανακοίνωσε την απόκτησή του. Από πότε είχε να παίξει σε ελληνική ομάδα ο 32χρονος γκαρντ και τι είχε καταφέρει.

Γκόρντον η επιστροφή, μετά από 67 μήνες

Ήταν 8 Ιουνίου του 2011 όταν ο Τζαμόν Γκόρντον αγωνιζόταν για τελευταία φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, στον τέταρτο τελικό ΠΑΟ-ΟΣΦΠ (2 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ). Από τότε πέρασαν περισσότερα από 5.5 χρόνια, οι καλές χρονιές στις τουρκικές Γαλατάσαραϊ, Εφές και Νταρουσάφακα, καθώς και ένα διάστημα απραξίας, αφού δεν έβρισκε συμβόλαιο, για τον Αμερικάνο γκαρντ, ο οποίος στα 32 του γυρίζει στην Ελλάδα μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Στο ρόστερ των "κίτρινων" παίρνει τη θέση του Μαρμπλ, ο οποίος έφυγε... νύχτα από τη Θεσσαλονίκη. Ο Δημήτρης Πρίφτης προτίμησε έναν παίκτη στο 1-2 παρά κάποιον σμολ φόργουορντ που θα καλύψει το κενό στο 3, κρίνοντας πως ήταν μεγαλύτερη ανάγκη η ενίσχυση του δημιουργικού κομματιού. Το ερώτημα είναι σε τι κατάσταση βρίσκεται ο νέος ξένος του.

Ο Γκόρντον εκτός από τη χρονιά του στον Ολυμπιακό έπαιξε προηγουμένως και στο Μαρούσι μέσω του οποίου μας συστήθηκε στην Ελλάδα χάρη στο κοντρολαρισμένο και δυναμικό παιχνίδι του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK