Γκριν: "Θα συνεργαστώ άψογα με τον Σπανούλη"

Ο νέος γκαρντ του Ολυμπιακού, Έρικ Γκριν, προσγειώθηκε στην Αθήνα την Πέμπτη και μίλησε για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

ΑΦΙΞΗ 
ΕΡΙΚ
ΓΚΡΙΝ  
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Γκριν-Ολυμπιακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έρικ Γκριν έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Πέμπτης και μίλησε για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικανός γκαρντ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" με τη σύντροφό του και εξήγησε ότι άντλησε θετικές πληροφορίες από τους Οθέλο Χάντερ και Μάλκολμ Ντιλέινι για τον νέο σταθμό της καριέρας του.

ΑΦΙΞΗ 
ΕΡΙΚ
ΓΚΡΙΝ  
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Γκριν-Ολυμπιακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και ανυπομονώ να παίξω στον Ολυμπιακό. Ο Οθέλο Χάντερ και ο Μάλκομ Ντιλέινι είναι πολύ καλοί μου φίλοι και μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και μου έδωσαν να καταλάβω τι εστί Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα".

"Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τους καινούργιους μου συμπαίκτες και ειδικά να παίξω μαζί με τον Σπανούλη. Πιστεύω πως θα συνεργαστούμε άψογα. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και όχι μόνο στο σκοράρισμα. Θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί".

Τέλος, έκανε και ένα σχόλιο για τους φίλους του συλλόγου, τους οποίους γνώρισε πρώτη φορά ως παίκτης της Σιένα προ δύο ετών: "Ελπίζω οι φίλαθλοι μας να είναι έτοιμοι για το σόου. Ξέρω πόσο ζεστός είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές".

ΑΦΙΞΗ 
ΕΡΙΚ
ΓΚΡΙΝ  
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Γκριν-Ολυμπιακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

News 24/7

24MEDIA NETWORK