Γκριν: "Θέλω να γίνω μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού"

Με... άγριες διαθέσεις έρχεται στον Ολυμπιακό ο Έρικ Γκριν με στόχο να καθιερωθεί, να γίνει κομμάτι της ιστορίας, να παίξει δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη και να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί.

Γκριν: "Θέλω να γίνω μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού"

Στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού μίλησε ο Έρικ Γκριν, στην πρώτη συνέντευξή του αφότου υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Η συνέντευξη όπως δημοσιεύτηκε στο olympiacosbc.gr:

" Είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Πραγματικά δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη συνέχεια για την καριέρα μου. Σίγουρα έχω πάντα στο μυαλό μου το NBA και θέλω να παίξω ξανά στο ΝΒΑ μια μέρα, αλλά τώρα έχω μπροστά μου μια τεράστια πρόκληση. Θα παίξω στον Ολυμπιακό, μια απίστευτη ομάδα που έχει πετύχει τα πάντα στην Ευρώπη. Θέλω να γίνω μέρος της ιστορίας αυτού του απίστευτου συλλόγου".

Πριν πει το "ναι" στους πρωταθλητές Ελλάδος, ο Έρικ Γκριν συζήτησε με τον Οθέλο Χάντερ και τον Μάλκολμ Ντιλέινι και ζήτησε την άποψη τους για τους Πειραιώτες. Με τον Οθέλο Χάντερ ο 25χρονος γκαρντ ήταν συμπαίκτης στην Σιένα ενώ με τον Ντιλέινι τους συνδέει φιλία χρόνων. " Ο Οθέλο μού είπε τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα μου είπε να μην το σκεφτώ καθόλου, μου είπε μόνο καλά πράγματα και μου εξήγησε πως δεν ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό. Ο Ντιλέινι μού είπε πως ο Ολυμπιακός έχει ένα από τα καλύτερα προγράμματα της Ευρώπης και μου είπε πως σίγουρα θα γίνω καλύτερος παίκτης εκεί".

Ο Γκριν στη συνέχεια είπε πως " τις τελευταίες ημέρες είμαι στο youtube και βλέπω βίντεο από αγώνες στην έδρα μας. Περιμένω πως και πως να παίξω γι' αυτούς τους φιλάθλους. Θέλω να πετύχουμε πολλά μαζί. Και μόνο από τα βίντεο, ενθουσιάστηκα με την ατμόσφαιρα".

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε ανυπόμονος να παίξει στο πλευρό του Βασίλη Σπανούλη. " Πρόκειται για παίκτη θρύλο, ό,τι και να πω εγώ για τον Σπανούλη είναι λίγο. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό δίδυμο και να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Σε ερώτηση για το πως θα παρουσίαζε τον εαυτό του εντός και εκτός παρκέ, ο Γκριν είπε πως " μου αρέσει να ζω την κάθε στιγμή. Θέλω να έρθω στην Ελλάδα και να μάθω τα πάντα για αυτή τη χώρα. Έχει μεγάλη ιστορία η Ελλάδα, οπότε θέλω να μάθω πολλά".

Όσο για την εντός παρκέ παρουσία του, ο Γκριν ήταν ξεκάθαρος. " Θέλω να νικάω, να νικάω, να νικάω. Τίποτα άλλο. Μέχρι και στις προπονήσεις, θέλω να νικάω. Μου αρέσει και μπορώ να σκοράρω με πολλούς τρόπους, αλλά το κυριότερο είναι πως θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίζει η ομάδα και φυσικά ό,τι μου ζητάει ο προπονητής".

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, πριν δει τον Γκριν στο παρκέ τον Αύγουστο, μίλησε στον τηλέφωνο με τον Αμερικανό γκαρντ, με τον Γκριν να αποκαλύπτει πως " είχαμε από την αρχή εξαιρετική επικοινωνία, δέσαμε θα έλεγα αμέσως και μου είπε πως θέλει να υπογράψω στον Ολυμπιακό και να συνεχίσουμε τις επιτυχίες, να δώσω στην ομάδα πράγματα για να μείνουμε στην κορυφή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK